Last news in Fakti

5 Януари, 2017 17:49 1 449 0

Бежанските лагери са развъдник на терористи

  • бежанци-
  • терористи-
  • лагери

Журналист с шокиращи разкрития

„Бежанските лагери са развъдник на терористи.“ Това твърди журналист, който под прикритието на имигрант е живял в 35 различни лагера, съобщи Express.

Шамс ул Хак е пристигнал в Германия преди 26 години като имигрант. През последните месеци обаче той отново се е върнал в лагерите за бежанци, за да проучи живота там.

„Не се бръснах известно време и се стараех да изглеждам застарен. В един от лагерите в Берлин им разказах история, за това как съм избягал от родината си и те ме пуснаха. Никой не провери казаното от мен. Използвах 10 различни имена по време на пътуването си. Системата за пръстови отпечатъци не работи. Говорил съм със служители от Офиса за имиграция и бежанци и те са потвърждавали това.

Никой не забеляза моите двойни регистрации. Бях в лагера в летището Темпелхоф и според мен там има огромни проблеми. Светлините там са включени през нощта и човек трудно може да спи. Хората не харесват храната. Има и сексуално насилие между бежанците. Много хора от различни страни живеят заедно. Това води до конфликти.

Най-лошото е, че те няма какво да правят там. Тези лагери са страхотна почва за салафити и терористи. Германия не внася терористи, а ги отглежда сама. Салафитите си бръснат брадите, за да влязат в лагерите. След това говорят с имигрантите приобщават ги и те попадат под лошо влияние. Германците трябва да знаят това“, заяви Ул Хак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: