6 Януари, 2017 20:09 1 536 1

Тръмп: Руски хакерски атаки? Това е лов на вещици

  • лов на вещици-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • хакерски атаки

Тръмп обвини своите политически опоненти

Тръмп: Руски хакерски атаки? Това е лов на вещици - 1
Снимка: БТА/ AP

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп заяви, че разразилата се буря около руските хакерски атаки е „политически лов на вещици“, който е бил предизвикан от неговите противници.

Републиканецът, който спечели президентските избори, обвини своите политически опоненти в размахването на пръст към Кремъл заради кибер ударите, съобщи „Ню Йорк таймс“.

Доналд Тръмп остро разкритикува интензивното фокусиране върху Русия на американската политическа сцена.

Според новоизбрания държавен глава опонентите му не са могли да приемат загубите на изборите и нарочно са се фокусирали върху Русия и връзките й с него.

„Те бяха победени лошо на изборите. Аз спечелих повече щати от Роналд Рейгън“, заяви Доналд Тръмп. Той все пак подчерта, че не иска чужди страни да подлагат на хакерски атаки САЩ.

Часове след интервюто си за „Ню Йорк таймс“ Доналд Тръмп отиде на среща с разузнавателните шефове, за да получи доклада за хакерските атаки по време на предизборната кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    5 1 Отговор
    А не бе!!!
    Тази долна и русофобска, масонска елита, дето си тръгва с Килъри цоца от целият свят 20 години!!!!