6 Януари, 2017 20:31, обновена 6 Януари, 2017 22:31 3 399 0

Стрелба на летище във Флорида, има убити (ВИДЕО)

  • летище-
  • сащ-
  • флорида-
  • стрелба-
  • форт лодърдейл

Нападателят е задържан от силите за сигурност

Стрелба на летище във Флорида, има убити (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/ AP

Петима души са били убити, а други осем са ранени при стрелба на летище „Форт Лодърдейл“ във Флорида, САЩ, съобщи Си Ен Ен, позовавайки се на източник на силите за сигурност.

Нападателят е бил арестуван. Инцидентът е станал на Терминал 2 на летището. Стрелецът е действал сам.

Ен Би Си съобщи, че ситуацията вече е спокойна, но въпреки това не се допускат хора близо до мястото на стрелбата. Нападателят е задържан. Пасажери разкриха, че са чули стрелба. Води се разследване.

Потребител написа в социалните мрежи: „О, Господи! Има стрелба на летището. Точно щяхме да слизаме от самолета, но ни казаха да останем в него“.

Ари Флайсър, прессекретар на бившия президент Джорд У. Буш, също е бил близо до мястото на стрелбата. Той написа в Туитър: „Намирам се на летище „Форт Лодърдейл“. Чуват се изстрели. Всички бягат“.

Местните власти потвърдиха, че стрелецът е бил задържан. Сенатор Бил Нелсън съобщи пред репортери, че стрелецът от летище Форт Лодърдейл носел военен документ за самоличност с името Естебан Сантяго, макар че не е ясно дали документът е негов или на друг човек, предаде Си Ен Ен.

Изясняват се мотивите му. Новинарски хеликоптери излъчиха кадри от мястото на събитието, показващи стотици хора, стоящи на пистата.

Стрелба на летище във Флорида, има убити (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА