2 592 33

Тръмп: Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия

Русия ще ни уважава много повече, когато аз съм президент, написа Тръмп

Тръмп: Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо. Само глупавите хора биха си помислили, че това е лошо нещо. Когато аз съм президент, Русия ще ни уважава много повече, отколкото сега.

Това написа в профила си в Туитър новоизбраният американски президент Доналд Тръмп.

Думите му идват часове, след като настоящият държавен глава Барак Обама заяви в интервю за Ей Би Си, че Владимир Путин „не е от нашия отбор“.

„Едно от нещата, които ме притесняват, е, че някои републиканци имат повече доверие в Путин, отколкото в някои хора от партията на демократите“, заяви американският президент.

Американските разузнавателни служби публикуваха доклад, според който руският президент е наредил кампания, която да удари по кандидатурата на Хилъри Клинтън и която да повлияе на крайния резултат от изборите в САЩ.

Тръмп заяви, че няма никакво доказателство в твърдението, според което хакерите са повлияли на изборите.

САЩ

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • калъч
  Отговор
  1 08:43  08.01.17
  Заглавието да прочетът-стоян георгиев,Деси,и още няколко шмъркела и да си помислят те какви са-...според Тръмп....

  Коментиран от #10

 • тролчета
  Отговор
  2 09:32  08.01.17
  Американските тролчета в бг форумите - беснииии!!!!!!!!!!!!!!!!
 • kcaniba
  Отговор
  3 09:33  08.01.17
  Този новоизбраният от Путин, американски Презитент е предател на десито, стоянчето, дидито и всяква русофобска ........!!!))))
 • ссс
  Отговор
  4 09:46  08.01.17
  На руските тролчита им стана лошо след като прочетоха заглавието - Как това е невъзможно ?! Русия+САЩ=дружба, не може да бъде, понеже ние русофилчеата оставаме без хляб (купейки).

  Коментиран от #6


 • кирил
  Отговор
  5 10:02  08.01.17
  русия е в тежка икономическа демографска и политическа криза.дезинтеграцията от времето на разпада на ссср продължава.регионите не искат да издържат олигархична москва.рускоезичното население стана малцинство в 60%от територията.на практика то липсва в северен кавказ и части от сибир.разпадът продължава

  Коментиран от #7, #11, #14

 • гост
  Отговор
  6 10:06  08.01.17

  До коментар #4 от "ссс":

  Пич, бъркаш...точно обратното е! ... а и не русофилчетата остават без кОпейки, щото то и без това копейки няма! Докато виж сороските центове на "Америка за България" може чувствително да намалеят, ако възникне дружба между Тръмп и Путин. НаУи? ;)

  Коментиран от #8

 • гост
  Отговор
  7 10:11  08.01.17

  До коментар #5 от "кирил":

  Прав си! Пречупи го през призмата "България/София - българи/цигани+турци "...прекалено си ПРАВ, във всяко едно изречение!
 • ссс
  Отговор
  8 10:22  08.01.17

  До коментар #6 от "гост":

  За сорсоидите не знам, но местната армията от копейко-путиноидчета, свято вярват, че дружбата между ркснаци и хамериканци е нереална. Как ще изглежда това, великорусите ще станат приятели с долните краври, империалисти и световните терористи, не е ли нонсенс ?? Кажи ми кой ти е приятел, а аз ще ти кажа колко струваш ти !

  Коментиран от #12

 • Хасан
  Отговор
  9 10:27  08.01.17
  Запада успя да е световен лидер в много области благодарение на подземното богатство на Близкия изток..За да продлъжи своето господство и през този век иска газта и петрола на Русия и няма да се спре..
 • tost
  Отговор
  10 10:43  08.01.17

  До коментар #1 от "калъч":

  Абсолютно си прав за споменатите плужаци,обаче те не са виновни че с това си вадят ляба (да плюят против дадена държава).Предатели винаги е имало ,под турско робство са се продавали за някой друг грош а сега за няколко пробити долара

  Коментиран от #13

 • начо
  Отговор
  11 10:48  08.01.17

  До коментар #5 от "кирил":

  те и в кремъл знаят че русия е бита карта и изнесоха семейства и пари на запад,само нашите рушняци не го разбраха.вземете пример от корнелия,синът й вече е с американско гражданство и разкошна къща.маман има много от приватизацията
 • гост
  Отговор
  12 10:51  08.01.17

  До коментар #8 от "ссс":

  Има хейтъри и хейтъри. Аз не съм от тях, за разлика от теб! Нямам предпочитания (приятели), базирани на омраза, за разлика от теб. Нито имам нужда да ми поставяш цена! А по отношение на това, чия страна заемам - на мирното, взаимноизгодно съвместно съществуване. Мнението ми е, че Европа би била много по-силна, ако е независима от САЩ и работи съвместно с Русия, отколкото тотално манипулирана от САЩ и против Русия. Това е! RESPECT!

  Коментиран от #16

 • ссс
  Отговор
  13 10:53  08.01.17

  До коментар #10 от "tost":

  Не точно така, понеже плювачите на дадена държава с путиноидна жилка са болшинството във Факти бг ! Поразгледай новините и коментарите под тях и ще се убедиш, впрочем ти и сам го знаеш, че е така, понеже и ти си един от тях дето плюят за купейки. Въпрос : Който се е продал за долари е предател, а който се продал за жълти купейки, какъв е ??
 • корса
  Отговор
  14 10:55  08.01.17

  До коментар #5 от "кирил":

  Хасан е с много по-умно изказване от теб! Много са ти промили мозъка! Демогравска криза има в уса, там са латиноси и печки!
 • тошибиян
  Отговор
  15 10:55  08.01.17
  САМО ДА НЕ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА КЕНЕДИ
 • ссс
  Отговор
  16 10:58  08.01.17

  До коментар #12 от "гост":

  Смешно е, хем си хнйтър, хем не си ! Ако не си, престани да хейтваш с различни никове, господин хейтъре.

  Коментиран от #18

 • мишо
  Отговор
  17 10:58  08.01.17
  Публикувано във факти.бг: "Тръмп: Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия" И колко много глупаци са се изказали под статията!
 • гост
  Отговор
  18 12:17  08.01.17

  До коментар #16 от "ссс":

  Безсмислено е да обяснявам цената си на човек, мислещ единствено в рубли и долари, стойността за който е пряко зависима от курса за деня. Никога не съм изказвал и отстоявал мнение от друг ник, ако това ще те успокои. За това кой точно е хейтъра и трола остави оценката на останалите. Аз съм просто човек с мнение, необременено с двуполюсно мислене. И понеже ти е трудно да асимилираш, нещо различно от двуполюсният модел, нека така ти го обясня: Живял съм и в двата периода, с двете ориентации. Когато и където да пътувам в България виждам много добре какво е било влиянието на рублата и какво е понастоящем влиянието на долара. Да не говорим, че освен видимото имам наблюдения и житейски опит прямо много невидими, но пряко осезаеми във всекидневието фактори. Животът има два аспекта: материален и нематериален. Когато оценката ти се базира само на единият аспект, то тя издиша. Разбира се, не е коректно да се прави съпоставка на времево отдалечени икономически обстановки и играчи, и да се мисли, че този, при когото си бил/си по-добре (според субективната си оценка), би ти предложил същото в бъдеще. Времето е най-добрият съдник, доколкото човек е прекалено податлив на промяна на виждането си, спрямо моментното си състояние. Sorry, малко трудно за асимилиране ти го написах.

  Коментиран от #19, #20

 • Румен
  Отговор
  19 12:56  08.01.17

  До коментар #18 от "гост":

  Тоя едва ли ще разбере какво си му написал...Просто не е на това ниво-нито интелектуално,нито морално..

  Коментиран от #21

 • ссс
  Отговор
  20 13:13  08.01.17

  До коментар #18 от "гост":

  Теб май те изби на дървена философия, а тя наистина е трудна за асимилиране, не съм даже уверен дали асимилиране е точната дума.От многото букви дето си написал, така и не разбрах : Ти, за дружбата ли си между великорусите с долните краври, империалисти и световните терористи, или си против ?? Питам, понеже според мненията на местните копейкаджийчета се получава едно голямо противоречие ! От една страна те (русофилите) плюят по американците и ги изкарват, какви ли не изроди, бандити и т.н., а от друга ръкопляскат и уж се радват, че същите тези изроди-кравари, ще водят дружба с великата и непобедима ! Ако имаш някакво мнение по този въпрос, моля, заповядай ! Ако нямаш такова, не е нужно тук да философстваш на съвсем други теми и да разтягаш локуми. Надявам се, че си разбрал смисъла на въпроса ми.

  Коментиран от #29

 • ссс
  Отговор
  21 13:20  08.01.17

  До коментар #19 от "Румен":

  Този същия въпрос ти го задавам и на теб, "умнико" - Кажи, ти одобряваш ли приятелството между правилната Русия и неправилната Америка ? Имаш ли някакво мнение или само хейтваш ?

  Коментиран от #22

 • ссс
  Отговор
  22 14:24  08.01.17

  До коментар #21 от "ссс":

  Какво стана ве Руменчо, защо си глътнА граматиката и мълчиш кът пунда ? Впрочем то си беше ясно, че си едно обикновенно троло-хейтърче, като всички местни русофилчета ! Между другото, нещо взехте да ми омръзвате, а и кайсиевата ми ракия, може да изстине в хладилника така, че продължавайте да тролите. До като ме няма, давам добро !
 • onq s konq
  Отговор
  23 14:26  08.01.17
  Този изопщо не разбира в какво се забърква ! Да си приятел с руснаците е равно на самообииство !!!
 • до ссс
  Отговор
  24 14:47  08.01.17
  Няма какво да се обясняваш тук бе ...

  Коментиран от #25

 • ссс
  Отговор
  25 14:58  08.01.17

  До коментар #24 от "до ссс":

  Палячо ке викаш на тейку си, льолик...
 • ушльопак
  Отговор
  26 15:42  08.01.17
  По-голяма пунда от теб няма тук в форума.Ти даже сам го знаеш и затова избиваш комплекси тук-щото пред компа си "велик".А явно в живота си шмьркел,нямащ даже и човешко достойнство.Айде пийни още едно весело хапче и продьлжавай с избиването на комплексите.И като продьлжиш така още малко ще ни пишеш от Карлуково-ако вече не си там.

  Коментиран от #27

 • ссс
  Отговор
  27 16:28  08.01.17

  До коментар #26 от "ушльопак":

  Апчита не пия за разлика от теб. льолик-ушльопак, предпочитам кайсиева ракия със сланинка препечена и салатка естествено. Пия си тук и се кефя на гърчовете на поредния русо-троло-хейтър дет си мисли, че ша ма убиди. Аре, марш ! Има ли други русофилчета, дет желаят да ма убидят ? Следващия моля...

 • стоян георгиев
  Отговор
  28 17:01  08.01.17
  само глупак може да си мисли че е възможно да е приятел с русия и да живее с ценностите дето имаме.популизма на тръмп скоро ще се сблъска с деиствителността и удара ще бъде много тежък за него :))))))))))))))))!
 • гост
  Отговор
  29 18:13  08.01.17

  До коментар #20 от "ссс":

  Философията е дървена, само за дървените глави, особено за изгнили такива. Макар и леко философско поднесено съм ти дал достатъчно насоки за размисъл. Това, че не ги виждаш и продължаваш с въпросите, изискващи отговор с Да и Не, говори, че спора и диалога с теб е кауза пердута. ... и все пак да ти отговоря, понеже явно смяташ, че знаеш отговора: Където има интереси, няма дружба! Капиш! ;) Въпросът, който по скоро те искаше да зададеш е: Къде се намират нашите интереси, между тези на големите! Отговора, може да го намериш в локумите, които съм разтеглил по-горе. Ама за да го разбереш, ще трябва да нагънеш малко сивият плондер в черепната си кутия. А иначе от много десетилетия съществуването на САЩ и Русия е взаимноизгодно и за сметка на всички останали. Двата полюса, на свят, който би бил по-добър, уравновесен и спокоен без тях. Странна ще е бъдеща привидната "дружба", доколкото двете страни извличат ползи от войната, а не от мирното съществуване. Времето ще покаже. П.С. Отговора не е пряко към теб. Просто разсъждения, целящи да замислят някой различен от теб.

  Коментиран от #30

 • ссс
  Отговор
  30 18:42  08.01.17

  До коментар #29 от "гост":

  Всъщност това твоето не е и отговор, нали ти казах да не ме занимаваш с разни демамгогийки и простотийки ! Отговора не ти е бил уж към мен, а се обръщаш към моя коментар ! Нямам нищо напротив, пиши си, колкото си искаш , разтягай локумите, само, че не ме занимавей с твоите глупости.

  Коментиран от #31

 • Трол
  Отговор
  31 20:31  08.01.17

  До коментар #30 от "ссс":

  Още ли сссъскаш? Айде отивай да нункаш, заработи си днеска надницата!

  Коментиран от #32

 • ссс
  Отговор
  32 21:30  08.01.17

  До коментар #31 от "Трол":

  Ти льолик мойта надница не я мисли, помисли по добре за своята, че с тези жълти купейки дет ви ги отпускат да цвърчитте из форумите, ще бачкаш денонощно, льолик. Аре, барай по задачите !
 • Иво
  Отговор
  33 17:29  10.01.17
  Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия

Напиши коментар:


Публикувай