Last news in Fakti

8 Януари, 2017 14:58 1 301 7

Кметът на Ерусалим: Извършителите ще платят висока цена

  • ерусалим-
  • кмет-
  • нападение-
  • израел-
  • нир баркат-
  • висока цена

В Ерусалим бе извършена атака срещу военни

Кметът на Ерусалим: Извършителите ще платят висока цена - 1
Снимка: БТА/ AP

Кметът на Ерусалим Нир Баркат заяви, че тези, стоящи зад терористичното нападение, ще платят висока цена, съобщи „Таймс ъф Израел“.

Градоначалникът призова жителите на столицата да запазят спокойствие и да продължат нормалния си начин на живот. „Нека не позволим терорът да победи“, заяви кметът.

Камион се вряза в тълпа от пешеходци на булевард близо до Стария град. Нападателят, който бе застрелян от силите за сигурност, е насочил превозното средство към военнослужещи.

Четирима души загинаха – три от които жени, служещи в израелската армия.

От „Хамас“ приветстваха терористичното нападение, заявявайки, че ерусалимската интифада не е изолирано събитие, а решение на палестинския народ да се освободи от израелската окупация.

Израелските медии съобщиха, че 15 души са били ранени, някои от които в критично състояние. Води се разследване от страна на израелските служби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бгбгбг

    4 3 Отговор
    Та нали тази държава така възникна със терор,Палестинският народ плаща тая скъпа цена всеки ден особенно в Ивицата газа,но световния елит си затваря очите най-лошото е че високата цена винаги е плащат невинните хора...

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Факта

    2 2 Отговор
    Кмете ти си пич ве? Аъ у нас нашите Лапачи щяха да постъпят така: вдигане на як медиен вой, по всички тивита радоиота и каквото им е подръка на властта. След това яка пушилка пред журналистите, че извършителите ще бъдат наказани... После естественно, че някой Соросоидна организация щеше да им смигне да си кротат иначе няма да лбъдат преназнпачени на лапачка...разбирай общинска или държавна администрацийка. Те естесхтвенно ще са съгласни щото си лапкат наготово якооо. После щяха да пуснат СМС-и за дарения за загиналите ... После щяха посмъртно да им дадат някоя тенекия вероятно алуминиева или месингова за погребението и утешително потупване на близките от ддържавата...разбирай мафията. И всичко щеше да си тече по стандартната номенкслатурна процедура хийр...каквато е практиката от 72 години и повече паразити на постове горе. Вие обаче сте явно друго нещо там? И аз така бих постъпил като теб - щом терорист взривява невинни заслужгава шута!
  • 3 до първи

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бгбгбг":

    Къв палестински народ ако те утрепят на улицата ще ти се гаврят с тялото подивели от радост като върнат тялото на някой терорист го разнасят като герой и затова вече не връщат телата на терористите това показва какъв си затова и в Израел живеят 17% мюсюлмани а в Ивицата с "невинни хора" живеят има-няма 10 евреина защото те не търпят други освен мюсюлмани
  • 4 до първи

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бгбгбг":

    Да ги защитаваш е по-нечовешко от това как БХК защитава циганите
  • 5 Хаджия

    5 1 Отговор
    Ходих там скоро,учудващо хубав град,чист въздух...хора всякакви.
    На терора с бърз контра терор!
  • 6 Стършел

    0 4 Отговор
    И каква ще е тази висока цена-ако евентуално ги открият да ги ликвидират.Та те отдавна са се прежалили и твоите заплахи не струват пукнат грош.
  • 7 VMORO

    0 1 Отговор
    Евреите са неканени гости и натрапници. А за техните престъпления спрямо палестинците - нито дума, нали така? Какво друго очакват?
    Ние как се държахме спрямо напратниците по нашите земи? Доброволно си давахме децата и жените ли?