9 Януари, 2017 21:59 1 416 6

Тръмп назначава зет си за съветник

  • доналд тръмп-
  • джаред къшнър-
  • старши съветник-
  • сащ-
  • зет

Джаред Къшнър ще е старши съветник на новия държавен глава

Тръмп назначава зет си за съветник - 1
Снимка: БТА/АР

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп избра своя зет Джаред Къшнър за свой старши съветник в Белия дом, предаде "ЕнБиСи Нюз".

Къшнър, съпруг на дъщерята на Тръмп - Иванка, бе една от най-влиятелните задкулисни личности по време на президентската кампания на тъста си. Той е смятан за "сивия кардинал" в империята на Тръмп.

35-годишният Къшнър е магнат на недвижими имоти. Съсобственик е на компанията "Къшнър Къмпанис", а през 2006-а купува вестника "Ню Йорк Ъбзървър".

"Господин Къшнър е наясно с федералните закони. Консултирахме се със Службата за правителствена етика относно стъпките, които той трябва да предприеме", заяви адвокатът на Къшнър в изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    4 6 Отговор
    Тепърва американският избирател ще осъзнае за кого е гласувал и що е то ШУРОБАДЖЕНАЩИНА от висша класа.А иначе естествено и нормално е в къщи в семеен кръг двамата да се съветват и обсъждат политическите дела,но...що пък да не го назначи на заплата?!Между другото като се обгради със цялата си рода на възлови постове,което без съмнение ще направи ...И СЪС СЪВЕТСКИТЕ ТАНКОВЕ ЗАД ГЪРБА СИ...направо се бетонира за вечни времена!:)

    Коментиран от #4, #6

  • 2 РАК

    3 0 Отговор
    умряли са за заплатата хах Тръмп се е отказал от неговата ,зетя е минимум милионер само за заплатата се е натиснал това да не са наште политици хахах
  • 3 USA

    0 2 Отговор
    Do gornia

    A be ti shto imash mnenie be ,aman ot kompetentni.
  • 4 на коня под опашката

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ти да не цвилиш много, защото след като Путин избира американския президент, нали се сещаш ако ББ стане отново м.председател кой ще е виновника! Да не ви накарат активистите на ГЕРБ да ходите с петолъчки на риверите! Да си затваряш устичката, когато съм отворил подопашното устройство!
  • 5 kcaniba

    2 0 Отговор
    Винаги има сиви кардинали!!!
    На кой да се доверява, ако не и на зетя си!!!
    По добре съпругът на Иванка, от колкото корумпираният обръч от военни корпорации и ИГИЛ на БушКлшнтънови!!!
    Пък и да не забравяме - Путин го е избрал все пак!!
    ))))
  • 6 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Конче, нещо не си разбрал, мислиш по гербаджийски - щом те практикуват да си назначат родата и приятелите на държавна заплата, значи всички правят така, така ли?!

    Тия хора дали имат нужда от заплата?
    Дали?!?
    Тръмп се отказа от своята, само да те информирам!

    И много ясно, че ще си вземе доверен човек до него, нещо нередно ли видя?

    Да, хората видяха за кого са гласували и с всеки ден подкрепата към Тръмп нараства!