Last news in Fakti

10 Януари, 2017 08:23 1 623 3

Надявам се, че при управлението на Тръмп няма да се случат ужасяващи неща

  • джордж клуни-
  • доналд тръмп

Клуни подкрепи Мерил Стрийп, която в реч на наградите "Златен глобус" отправи остри критики срещу новия президент

Актьорът Джордж Клуни не е гласувал за Доналд Тръмп и не смята, че той е правилният избор за президент на Съединените щати, но се надява, че Тръмп ще бъде успешен президент, предаде Си Ен Ен.

"Длъжни сме да се надяваме, че ще си върши работата прилично, защото когато президентът на Съединените щати се провали, наистина се случват ужасяващи неща", заяви актьорът на прием в Лондон за документалния филм "Белите каски", посветен на спасителите в Сирия.

Клуни, който е привърженик на Демократическата партия, каза, че САЩ обикновено са имали добри президенти. "Първият ни президент беше Джордж Вашингтон. После Джеферсън, Адамс. В гражданската война имахме Линкълн", продължи той и напомни за президентите Рузвелт и Кенеди, а след това каза, че САЩ са имали "малко лош късмет" с управлението на Джордж Буш-младши след терористичните нападения на 11 септември 2001 г.

"Мисля, че ще имаме малко лош късмет и сега. Но се надявам на най-доброто", добави той.

Клуни подкрепи Мерил Стрийп, която в речта си на церемонията за наградите "Златен глобус" отправи остри критики срещу Тръмп, без да спомене нито веднъж името му. Винаги ще подкрепям правото й да изразява мнението си, каза Клуни, цитиран от Си Ен Ен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    14 4 Отговор
    Току виж, шорош им спрял субсидийките и номинацийките на тези платени циркови клоуни-актьори и ще се наредят на опашка за руски паспорти. То и стана традиция в последно време. Мухаха.
  • 2 Киро

    10 1 Отговор
    Глей си актьорството и не се бутай в неща, които не разбираш!

    Дрънка глупости от позицията на живеещ във вътрешния свят на актьорите, изграден върху дрога, алкохол, перверзия, п....стия и измислена толерастия!
    Същите кино-толерасти, като него, никога не са стъпвали в крайните квартали, а когато излязат от Манхатън, имат по 20 души охрана, иначе са много ЗА равенства и други глупости.
  • 3 шшш

    1 0 Отговор
    и ти ли си Бруте , що за ху-ня брей тези холивудски изцепки , ама народа не възприема тази гилдия за сериозни и ги смята за палячовци от кино и театъра ,къде им мястото..да не се правят на Антиресни