Last news in Fakti

10 Януари, 2017 14:09 1 289 5

Държавният департамент се извини на хомосексуалистите

  • джон кери-
  • хомосексуалисти

Това е толкова смешно, колкото и печално, твърди руският блогър Алексей Зотев

Държавният департамент се извини на хомосексуалистите - 1
Снимка: БТА/АР

Американският държавен секретар Джон Кери се извини пред ЛГБТ общността (или гей общността) от името на Държавния департамент. Първият дипломат на Вашингтон се извини за годините на дискриминация от страна на ведомството, пише известният руски блогър Алексей Зотев.

„В миналото – от 1940 г. и през следващите десетилетия – Държавният департамент беше сред многото държавни и частни работодатели, които допускаха дискриминация по отношение на служителите и кандидатите за работа на основата на сексуалната им ориентация. Принуждаваше служители да напускат или отказваше да наема определени лица“, се казва в изявлението на Кери.

Какъв ярък пример за човеколюбие и толерантност, пише Зотев. Това е толкова смешно, колкото и печално, твърди руският блогър. Кери напуска поста си на 20 януари, това са фактите. И, ако съдя по случващото се, той и президентът Обама опитват максимално да напакостят на Доналд Тръмп.

Но, ако Обама удари мащабно и то на геополитическо ниво с изгонването на руските дипломати, то Кери атакува в гръб, защото отвори вратите на Държавния департамент за хомосексуалисти. Доста весела компания ще съберат те за Тръмп в оставащите десет дни! Много весела, завършва Зотев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 3 Отговор
    Ахахаха
    Кери, да бе си вършил работа, като хората, и да бе научил малко географията!!!
    Но нее, кух и праволинеен, като правото черво!)))
  • 2 хахаха

    4 3 Отговор
    Расопедска му работа.Тия май ще се ос..ат до последно?
  • 3 аааауууууууууууу

    3 3 Отговор
    Сега стоян-деса ще се гордее-чак му се извинили...а оня ссс..направо ще ходи като нае..ан НО горд пипетино.....
  • 4 Гого

    4 3 Отговор
    Сега нашите соросоиди спокойно и с чисто сьрце могат да служат на Чичо Сам.
  • 5 blackbox

    0 0 Отговор
    А ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ИДИОТИЗМИТЕ НА НЯКАКЪВ СИ РУСКИ БЛОГЪР? НЯМАМЕ ЛИ СИ ДОСТАТЪЧНО БЪЛГАРСКИ ДА ГИ ОТРАЗЯВАТЕ?