Last news in Fakti

10 Януари, 2017 17:18 2 372 7

Гняв в Дюселдорф. Имигрант се развявал гол пред момиче

  • германия-
  • имигранти-
  • дюселдорф

Той е бил пуснат от полицията

Полицията в германския град Дюселдорф беше подложена на жестоки критики, след като освободи имигрант, който се е показвал гол пред дете, съобщи Express.

Инцидентът е станал в събота. В местен басейн 27-годишен имигрант е смъкнал банските си пред 13-годишно момиче. Той го е попитал: „Искаш ли да видиш повече“.

Момичето е избягало при баща си, който се е обадил на полицията. Задържаният е бил афганистанец. Той е признал, че преди това е маструбирал във водата.

От полицията обявиха, че са го пуснали, тъй като имигрантът е имал постоянен адрес в града и няма опасност да избяга. Той ще бъде обвинен в сексуално нападение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    16 0 Отговор
    Welcome to Auschwitz...:)
  • 2 Пенчо

    14 0 Отговор
    Да свивкат немците, тая Меркел им заложи демографска бомба.
  • 3 чичо Пенчо

    9 0 Отговор
    Те , чернявците са като кюмюра-по-бързо и по-лесно горят !!
  • 4 мъжкар

    9 0 Отговор
    Нека да им е така им се пада на тъпите германци като никой не протестира срещу заселването на м...лите сега нека да им гледат маркучите даже ако искат може и по една св..ка да им въртят няма да има проблеми.
  • 5 шшш

    2 0 Отговор
    тези отрепки по замисъла на Меркел трябваше да бъдат работна сила в германска икономика - заблудиха наивни германци с медийни сапунки - лапни шарани.Тези милиарди които дават на изроди ,да бяха раздали на германски семейства , но идеята е друга..
  • 6 факт

    2 0 Отговор
    Швабите ще плащат оше дълго както и българите за войните плез миналия век
  • 7 Хасан

    0 0 Отговор
    Е да тоя бежанец има криворазбрана цивилизация.. Той не дойде от хиляди километри ами от миналото столетие.. От общество като в Афганистан където всички са забулени да попадаеш директно в разголено общество.. И на кого му трябваше всичко това?!
Новини по държави: