Last news in Fakti

10 Януари, 2017 19:59 1 610 5

Джонсън: Русия използва мръсни номера

  • борис джонсън-
  • донадл тръмп-
  • русия

Той не смята, че страната трябва да бъде набутана в ъгъла

Джонсън: Русия използва мръсни номера - 1
Снимка: БТА/АP

„Русия използва всякакъв вид мръсни трикове, включително и кибервойна.“ Това е било заявено от британския външен министър Борис Джонсън по време на срещата му с хора от екипа на новия президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщи „Вашингтон Пост“.

Тръмп е скептичен спрямо твърденията, че Русия стои зад хакерските атаки срещу Демократическата партия на САЩ по време на предизборната кампания. Все пак според Джонсън е „ясно“, че атаките са били извършени от Кремъл.

Все пак той подчерта, че „би било безумие да се демонизира Русия и да се търсят начини страната да бъде натикана в ъгъла.“ Според Джонсън разговорите му с американските представители са били „изключително продуктивни“.

„Между Великобритания и новата американска администрация има съгласие за това как да бъде продължен пътя ни за в бъдеще. Това е добре“, заяви Джонсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аристокрадддд

    8 0 Отговор
    Прилича на таткото на Пепа Пиг
  • 2 $@$

    8 0 Отговор
    Сламенно ПлАшИлО!
  • 3 английска фашага

    5 1 Отговор
    да бе, вие щото сте чисти като момина сълза
  • 4 Путин ви го начуква

    2 0 Отговор
    Защо...вашите чисти номера ли са???
  • 5 стратокастър

    1 2 Отговор
    Тръмп не е глупав ! Просто някак не удобно е да каже че е спечелил изборите с мръсна подкрепа от Москва но това не му пречи да вземе сериозни мерки и да постави русия и путин на мястото им в ъгъла!!!
Новини по държави: