11 Януари, 2017 15:53 999 2

Фийон въвежда квоти за имигрантите във Франция

  • франсоа фийон-
  • бежанци-
  • франция

Той иска ограничаване на имиграцията

Франсоа Фийон ще настоява за въвеждането на квотна система в приема имигранти във Франция, съобщи „Нюзуик“.

Фийон е кандидат за президент на Франция, издигнат от консерваторите. Смята се, че той е и най-вероятният победител на предстоящите избори в страната.

Той разкри своя план за свеждането на имиграцията в неговата страна до „строг минимум“. Планира се въвеждането на годишни квоти за прием на имигранти. Те ще се формират спрямо икономическото състояние и заетостта в страната. Фийон иска да ограничи и социалните придобивки за имигранти, които са живели в страната по-малко от две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооооооо

    2 0 Отговор
    Защо квоти бе, защо въобще трабва да приемате тая смрад?
  • 2 123

    2 0 Отговор
    Франсоа Фийон внимавай че Сорос няма да е доволен...Трябва да отваряш портите широко ,за да дойдат свинете и да газят с камиони вашите граждани...
Новини по държави: