11 Януари, 2017 16:26 1 480 0

Тръмп: Русия никога не ми е оказвала натиск

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • сащ

Новият президент на САЩ атакува разузнаването

Тръмп: Русия никога не ми е оказвала натиск - 1
Снимка: БТА/АP

„Тъжни опоненти се опитват да омаловажат моята победа с фалшиви новини“. Това заяви новият президент на САЩ Доналд Тръмп в социалната мрежа Twitter.

Тръмп коментира медийните информации, че руското разузнаване разполага с компрометираща информация за него.

„Разузнаването не биваше да позволява тези фалшиви новини да излизат в публичното пространство. Един последен изстрел срещу мен. Да не живеем в Нацистка Германия?

Русия никога не се е опитвала да използва натиск срещу мен. Аз нямам нищо общо с Русия. Не съм обвързан със сделки, дългове или каквото и да е. Русия току що потвърди, че непотвърденият доклад, за който платиха политическите ми опоненти е пълна безсмислица“, заяви Тръмп.

По-късно днес той трябва да даде първия си официален брифинг след победата на изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА