Last news in Fakti

11 Януари, 2017 17:49 1 884 7

Джон Маккейн получил компромата за Тръмп

  • джон маккейн-
  • компромат-
  • доналд тръмп

Той го предал на директора на ФБР

Сенатор Джон Маккейн призна, че той е получил докладите за наличие на компрометиращи факти за Доналд Тръмп в Русия , съобщи „Дейли Мейл“.

Маккейн призна, че през миналата година е получил информация, която впоследствие е станала публична.

„Разгледах документите и не можах да преценя тяхната достоверност. В последствие ги предадох на директора на ФБР. Това беше моето ниво на комуникация със службите спрямо този въпрос“, заяви Маккейн в свое изявление.

Днес в американските медии изтече доклад, в който се твърди, че руските служби разполагат с компрометиращи данни за новия президент на САЩ. От Кремъл и Уикилийкс отрекоха достоверността на информацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    8 4 Отговор
    накрая такива истории завършват с новина непотвърдена разбира се - примерно Тръмп канибал , хапвал малки бебета , предстои проверка от ЦеРвУли. Цялата работа е там,че с всичкия контрол над медии ,пак не успяха да наложат Клинтън , просто идиоти не са разбрали че в ерата на интернет винаги можеш да провериш друго мнение и да избереш. Така направиха и американци ,но разбира се боли ,когато даваш милиарди ,а накрая трябва да пикаеш газ...Смешни чак жалки в опита да преиначат нещата ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БУК

    5 2 Отговор
    Сноудън му го е дал!
  • 4 тъп тръмп

    4 1 Отговор
    Големия въпрос е дали Тръмп ще изкара един цял мандат след като най влиятелните конгресмени от неговата партия го бламират?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 хахаха

    2 1 Отговор
    Аааааааа не,не го е получил,той го е написал,имам тази информация от бай Шиле.А руските проститутки не са били руски,а украйнски под прикритие и не е бил Тръмп,а Джон Кери,който пък се извини официално на хомото за което ха ха ха

    Коментиран от #7

  • 7 DOST

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "хахаха":

    Били са Тимошенко и другите украйнски ку..и,каза ми го Щтирлиц.