11 Януари, 2017 20:17 834 0

Вучич заложи всичко на президентските избори

  • александър вучич-
  • избори-
  • сърбия

Той ще хвърли оставка при провал

Сръбският премиер Александър Вучич обяви, че е готов да напусне поста си, ако партията му не спечели предстоящите президентски избори в страната, съобщи b92.

“Загубата на президентските избори не трябва да означава подмяна на всички министерски постове. Тя обаче би означавала моето напускане. На тези избори Сърбия трябва да избере по кой път за своето бъдеще ще поеме. Това е важно решение“, заяви Вучич, който в момента е на посещение в Индия.

Според него ако някой от кандидатите от другите партии като Саша Янкович, Вук Йеремич или Войслав Шешель спечелят, „това ще има сериозни бъдещи последствия“.

„Това би значело, че народът не е доволен от това, което правим. Трябва ни човек, който ще работи с правителството“, допълни Вучич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: