Last news in Fakti

14 Януари, 2017 19:09 723 0

Бомбена заплаха вдигна на крак полицията в британско градче

  • бомбена заплаха-
  • западен съсекс-
  • бомба-
  • евакуация-
  • заподозрян-
  • инцидент

Служителите на реда са евакуирали всички живущи в района от съображения за сигурност

Бомбена заплаха вдигна на крак полицията в британско градче - 1

Бомбена заплаха вдигна на крак полицейските служители в малко британско градче в Западен Съсекс тази сутрин, съобщи в. "Гардиън".

Около 09:30 часа местно време, в полицията на град Хасъкс бил получен сигнал за подозрителен предмет в жилищна сграда.

След пристигането си, служителите на реда се натъкнали на подозрително устройство. Това накарало полицията да нареди незабавната евакуация на всички обитатели на жилищния блок, в който се намирало устройството, както и на живущите в близката околност.

На място бил извикан специален екип за обезвреждане на бомби, който потвърдил, че устройството е бомба. Периметърът около жилищната сграда е бил отцепен от служителите на местната полиция, заради съображения за сигурност.

В изявление полицията съобщи, че е арестувала 50-годишен мъж, заподозрян за направата на взривно вещество. Разследването по случая е в ход, а от полицията призовават обществеността за сега да избягва района на улица "Белмонт Клоус".

Въпреки това, началникът на местната полиция се опита да успокои широката общественост, заявявайки, че инцидентът се разглежда като изолиран случай и не е свързан с тероризъм.

Бомбена заплаха вдигна на крак полицията в британско градче


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: