Last news in Fakti

15 Януари, 2017 11:37 1 281 1

Мотористи за Доналд Тръмп (ВИДЕО)

  • мотористи-
  • рокери-
  • доналд тръмп

Момчетата от Bikers ще се грижат за реда по време на инагурацията

Мотористи за Доналд Тръмп (ВИДЕО) - 1

Основателят на мотористката група Bikers Крис Кокс заяви, че неговите момчета смятат да направят жива верига за защита на гражданите по време на инагурацията на Доналд Тръмп на 20 януари, съобщава „Фокс нюз“.

По думите на Кокс хиляди мотористи ще пристигнат другата седмица във Вашингтон за встъпването в длъжност на Тръмп. Целта на любителите на високите скорости е да предотвратят инциденти от всякакъв тип по време на церемонията.

„Ще застанем плътно един до друг, рамо до рамо, и ще спираме всеки, който опита да преодолее полицейския кордон“, заяви Кокс в ефира на Fox и отбеляза, че той и неговите приятели очакват мирно предаване на властта в Белия дом. По думите му хиляди момчета на мотори от организацията „Мотористи за Тръмп“ - представители на щатите Тексас, Аризона, Флорида, Охайо, Ню Йорк и Пенсилвания, смятат да присъстват на инагурацията.

По данни на Fox същото смятат да направят и хиляди противници на политиката на Доналд Тръмп. Очакванията са за масови протести по време на тържествената церемония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 3 Отговор
    Респект!!!
    ....инак НПО роби ще надраскат сега, че тези платени от рокерите на Путин!!!))))