954 1

Мотористи за Доналд Тръмп (ВИДЕО)

Момчетата от Bikers ще се грижат за реда по време на инагурацията

Мотористи за Доналд Тръмп (ВИДЕО)
Анатоли Стайков

Основателят на мотористката група Bikers Крис Кокс заяви, че неговите момчета смятат да направят жива верига за защита на гражданите по време на инагурацията на Доналд Тръмп на 20 януари, съобщава „Фокс нюз“.

По думите на Кокс хиляди мотористи ще пристигнат другата седмица във Вашингтон за встъпването в длъжност на Тръмп. Целта на любителите на високите скорости е да предотвратят инциденти от всякакъв тип по време на церемонията.

„Ще застанем плътно един до друг, рамо до рамо, и ще спираме всеки, който опита да преодолее полицейския кордон“, заяви Кокс в ефира на Fox и отбеляза, че той и неговите приятели очакват мирно предаване на властта в Белия дом. По думите му хиляди момчета на мотори от организацията „Мотористи за Тръмп“ - представители на щатите Тексас, Аризона, Флорида, Охайо, Ню Йорк и Пенсилвания, смятат да присъстват на инагурацията.

По данни на Fox същото смятат да направят и хиляди противници на политиката на Доналд Тръмп. Очакванията са за масови протести по време на тържествената церемония.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Kcaniba
    Отговор
    1 12:10  15.01.17
    Респект!!! ....инак НПО роби ще надраскат сега, че тези платени от рокерите на Путин!!!))))

Напиши коментар:


Публикувай