16 Януари, 2017 11:55 1 648 0

Петима мъртви след стрелба в нощен клуб в Мексико (ВИДЕО)

  • стрелба-
  • мексико-
  • музикален фестивал-
  • картели

Инцидентът се случил по време на музикалния фестивал "BPM"

Петима мъртви след стрелба в нощен клуб в Мексико (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Петима души са загинали, след като въоръжен мъж започнал стрелба в нощен клуб в Мексико. Изстрелите били произведени в ранните часове тази сутрин. Инцидентът се случил по време на известния музикален фестивал "BPM". Музикалното събитие привлича изключително много туристи и едни от най-известните световни диджей.

Инцидентът се случил в един от най-известните нощни клубове в град Плая дел Кармен - "Blue Parrot". В клуба се провеждало заключително парти след основната програма на фестивала. По-късно последвала и втора стрелба в друг клуб.

Шотландският диджей Jackmaster сподели в социалните мрежи какво се случва в Мексико. "Някой дойде в клуба в Плая дел Кармен и започна да стреля по хората. Четирима или петима загинаха, а много са ранени. Ако сте на фестивала "BPM" ви призовавам да си останете в хотела."

За същото призоваха и организаторите на музикалното събитие.

Според местни репортери, стрелбата е част от войната между картелите в Мексико. Полицията все още не е излязла с официално изявление по повод инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: