1 718 3

Нов ужас в Средиземно море

180 души в неизвестност

Росен Стойчев

Кораб с около 180 имигранти на борда е потънал в Средиземно море, съобщи 'Hinduistan Times”.

Инцидентът е станал край бреговете на Либия. 180 души са в неизвестност. Спасени са били четирима души. Те са двама еритрейци и двама етиопци., които са пристигнали на пристанището в Трапани.

Оцелелите заявяват, че дървеният кораб е напуснал Либия в петък. Всички на борда му са били от страни в Източна Африка. В събота корабът започнал да се пълни с вода и бавно потънал.

Оцелелите са били спасени от френски кораб на Фронтекс. На този етап са открити телата на 4 от загиналите. Още 34 души са били спасени от друга лодка. Спасителни екипи продължават да търсят оцелели. През миналата година рекордно число имигранти са опитали да достигнат до Европа през Средиземно море. Това стана след блокирането на Балканския път за бежанците.

Италия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 681 БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  1 14:59  17.01.17
  Посейдон си знае работата закриля Европа от гадове терористи !!!
 • Kcaniba
  Отговор
  2 16:05  17.01.17
  Или хуманните Европейски спецслужби ;)
 • шшш
  Отговор
  3 18:09  17.01.17
  Докато има такива като ШМеркел ,където обещават мед и масло ,ще гинат невинни хора , не че ми пука за тези отрепки ,но все пак душа носят. Не е ли по хуманно Шмеркел да ги взема от техните държави ,за да тези кърлежи не минават през европейски страни,където не ги искат,не че има нормални хора където пък ги чакат с цветя и бисквити. Е ,освен Германци ,разбира се, тях и с валек да ги газиш пак ще са душички и няма отказ -искат си аллах акбаровци от ИДИЛ-МИНДИЛ,дори с риск да ги трепят ден и нощ, не мога да разбера каква е идеята на правителството им...

Напиши коментар:


Публикувай