606 4

Литва и Естония с военно сътрудничество със САЩ

Споразумението беше сключено днес

Росен Стойчев

Литва и Естония сключиха двустранно споразумение със САЩ за сътрудничество във военната сфера, съобщи Delfi.

Договорът беше подписан от министрите на отбраната на двете страни и американските посланици. Със споразумението се регулира правното положение на американските военни, разположени в балтийските държави.

„Убеден съм, че присъствието на американските военни е важен фактор литовските граждани да се чувстват в безопасност в настоящата ситуация“, заяви министъра на отбраната на Литва Раймундас Кароблис.

Литва


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • дедо Иван
  Отговор
  1 20:54  17.01.17
  Значи Русия трябва да ги анексира и тези плюнки държави, че да не разположат американците там техника! Тея вече почнаха да се разполагат в Европа, ама не са си направили сметката, че този път войната няма да се води САМО на чужда територия, ще трябва да се подготвят за ракети със среден и голям обсег на действие :)... Смешници!
 • а ся
  Отговор
  2 21:01  17.01.17
  След ступването на оръжие в балтийските страни вече управляващите там са "сигурни " , че съм тях има насочени дула . Нито едните ,нито другите им дреме за вас , а вие доброволно ставате бойното поле на двете страни . ЕВАЛА !!!!!
 • сссс
  Отговор
  3 21:05  17.01.17
  УСПЕХ !
 • Бай хой
  Отговор
  4 22:48  17.01.17
  Браво на балтийските местности. Как успяха да разположат свои воиски на терторията на сащ и те да им плащат за това. Това се казва успешна спогодба. И ако канада посмее да нахлуе в сащ те ще защитят достойно съюзника си. Успех.

Напиши коментар:


Публикувай