Last news in Fakti

18 Януари, 2017 22:07 1 290 2

Джордж Буш-старши в интензивното

  • джордж буш-старши-
  • пневмония-
  • болница-
  • сащ-
  • президент

Причината - пневмония. Състоянието му вече е стабилно

Джордж Буш-старши в интензивното - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият президент на САЩ Джордж Буш-старши е приет в интензивното отделение на болница в Хюстън, щата Тексас, с пневмония. Състоянието му вече е стабилно, предаде Си Ен Ен, като се позова на неговия офис.

92-годишният Буш има остри респираторни проблеми, причинени от пневмонията. Той си почива спокойно в интензивно болница в Хюстън, след като е бил подложен на процедура за почистване на дихателните му пътища.

Съпругата на 41-ия президент на САЩ, Барбара Буш, е била приета в същата болница. 91-годишната бивша първа дама е била хоспитализирана като предпазна мярка, тъй като почувствала умора и има кашлица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ернесто

    3 0 Отговор
    Тук хората умират млади, без никой да ги погледне!
    А там тези двама старци на по 90 и нагоре години, чак пътищата им пречистват! Бих ми теглил по един куршум да не се мъчат, камо ли да хабя държавни пари за тях! Парите на народа!
  • 2 Отсенре

    0 4 Отговор
    Ернесто! ГРЪМНИ СЕ ТИ!