Last news in Fakti

19 Януари, 2017 16:12 1 293 1

Тръмп да забрави за Twitter

  • доналд тръмп-
  • туитър-
  • джордж буш-
  • twitter-
  • карл роув

Експерт смята, че коментарите на републиканеца в социалните медии не са президентски

Тръмп да забрави за Twitter - 1
Снимка: Twitter

Карл Роув, ключов съветник на бившия американски президент Джордж У. Буш, призова да се даде шанс на Доналд Тръмп. Роув обаче смята, че коментарите на републиканеца в социалните медии не са президентски, предаде ДПА.

"Много републиканци, които се отнасяха с безразличие към Тръмп, са доволни, че Хилари не успя, а той може да спечели доверието им с качеството на своето ръководство", заяви Роув по френското радио "Франс Юроп 1", имайки предвид кандидатът на демократите за президент на САЩ Хилари Клинтън.

Той посъветва да се даде време на Тръмп, преди да бъдат съдени действията му, и похвали предложените от него кандидати за постове в новото правителство, определяйки ги като хора, които са доказали своите качества на изслушванията в Конгреса.

Попитан дали навикът на Тръмп да коментира в Туитър е проблематичен, Роув отговори: "Така мисля. Мисля, че неща, които може да са приемливи по време на кампания, които може да са приемливи по време на преходен период, стават неприемливи за един президент."

Според него през идните седмици за Тръмп ще бъде сериозно предизвикателство да се откаже от навика си да коментира в социалните медии и да възприеме "по-президентска позиция".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dsd

    0 0 Отговор
    На Тръмп сигурно ми е мръднал от десния в левия крачол за Туитър :)