20 Януари, 2017 00:54 1 519 0

Няма признаци на живот под развалините (СНИМКИ)

  • спасители-
  • хотел-
  • лавина-
  • абруцо-
  • италия

Цял ден спасителните екипи се опитваха да открият оцелели

Няма признаци на живот под развалините (СНИМКИ) - 1
Снимки АП/БТА

Спасителите твърдят, че не чуват и не долавят никакви признаци на живот изпод снега и развалините на малкйия италиански хотел, който в сряда бе затрупан от огромна лавина.

Властите заявиха по-рано, че лавината, която затрупа хотел „Ригопиано“, в италианската провинция Абруцо, е връхлетяла с такава сила, че го е изместила с 10 метра.

Екипи със специално обучени кучета цял ден претърсваха мястото на трагедията, с надеждата, че ще открият оцелели. Кучетата обаче не са успели да локализират нито една от жертвите.

Няма признаци на живот под развалините (СНИМКИ)

Хората от спасителните служби са съобщили, че виждат светлинки от вътрешността на хотела, но не чуват гласове, нито пък други признаци на живот.

По последни данни на местните власти, по времето, когато е паднала лавината в хотела са се намирали 20 гости и 8 души от персонала.

Няма признаци на живот под развалините (СНИМКИ)

Обилните снеговалежи в района затрудниха изключително много спасителните екипи, които успяха да стигнат до мястото ден след като трагедията се случи.

Пътят към хотела на практика се е превърнал в стена от сняг и повалени дървета.

Няма признаци на живот под развалините (СНИМКИ)

Няма признаци на живот под развалините (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: