Last news in Fakti

21 Януари, 2017 09:21 1 780 7

Тачи: Русия и Сърбия искат Косово

  • сърбия-
  • хашим тачи-
  • косово

Според него се готви нов конфликт на Балканите

"Русия и Сърбия могат да инициират нов конфликт на Балканите." Това заяви президентът на Косово Хашим Тачи, цитиран от "Билд".

Отношенията между Сърбия и Косово се обтегнаха отново, след като на сръбски влак не му беше позволено да стигне до Прищина.

"Подготовката вече е в ход. Подобни провокации са част от сръбските планове за отцепване на част от Косово. Търси се сценарий като в Крим. Това обаче няма да се случи", заяви Тачи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вероятността

    19 3 Отговор
    той и КАдафи ги разправяше, че няма как да се случи в Либия, онова което стана в Ирак ама как свърши? Вземат ли ти мярката "Големите" и си дрънкай, колкото искаш - БАлканите винаги са били разменна единица на Великите сили!
  • 2 Никой

    21 6 Отговор
    В края на 90- те ви беше хубаво като хамериканците ви помогнаха да заграбите сръбска територия сега ревете ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА

    Коментиран от #4

  • 3 кроко

    10 4 Отговор
    И кой прави провокациите: сръбските машинисти, дете се вижат по разписание, или албанците, дето не го пускат?

    Коментиран от #5

  • 4 а ся

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Относно Косово . Винаги е било въпрос на време да се отцепи . Това ,че Тито е предотвратил това на времето , не означава ,че няма да се случи в бъдеще .
  • 5 а ся

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Вариант 3 които е по - правилен от теб изброените .
    Произведеният в Русия влак е украсен със сръбски знамена, православни сцени, манастири и средновековни градове и има надписи “Косово е Сърбия” на 20 езика.
    Тоя влак ако навлезе в Косово знаеш ли какво ще се случи с целия влак и екипажа му ?

    Коментиран от #6

  • 6 кроко

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "а ся":

    Е па какво? Ако има някаква опасност за тоя влак, да вземат американците да ги демократизират малко тия косовски албанци! Да вземе шмеркелита да се загрижи за бъдещето на еврогейските ценности в Косово!
  • 7 Хасан

    1 0 Отговор
    Те албанците раждат 4-5 деца а сърбите правят само секс..Скоро и самата Сърбия ще се окаже албанска