Last news in Fakti

21 Януари, 2017 11:05 1 404 27

Путин е готов за среща с Тръмп

  • владимир путин-
  • среща-
  • доналд тръмп

Това може да стане в следващите месеци

Руският президент Владимир Путин е готов за среща с президента на САЩ Доналд Тръмп. Това беше обявено от говорителя на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Според него организацията на подобна среща би отнела месеци, а не седмици.

„Да се надяваме, че в най-добрия вариант такава среща ще се проведе през следващите месеци“, заяви Песков.

На този етап няма официални преговори за дата или място на провеждането на такава среща. Това може да бъде обсъдено в телефонен разговор между двамата лидери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    6 21 Отговор
    Ахаах, всеки иска среща с великия Трамп, ето, Путин и той застана на опашката. А къде са русо-тролчиата оти мълчат кът пунди ?

    Коментиран от #2, #3, #9, #22

  • 2 Сорос умира бе боклук

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Пунда си ти...Това е обичайна дипломатическа реплика-..Да ти напомням ли колко народ се изреди в Кремъл след началото на санкциите...-А това че Джо Байдън чака Путин ден и половина за среща...а? --соросоиден трол...

    Коментиран от #6

  • 3 абе овча главо

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Отдавна знаем кой е пундата тук,затова си мълчи.

    Коментиран от #4

  • 4 ссс

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "абе овча главо":

    Неее, пундата си е ваша запазена марка, русофилска и няма смисъл да се съпротивлявате, оти това ще ви е за цял живот.. и давайте пишете не мълчете кът пунди...

    Коментиран от #5

  • 5 Диди

    13 4 Отговор

    До коментар #4 от "ссс":

    Я виж горната статия-загубили са ви документите за правата на гейовете в Б.Дом.Затова ли си толкова разстроен?

    Коментиран от #7

  • 6 ссс

    4 12 Отговор

    До коментар #2 от "Сорос умира бе боклук":

    Аааа, така ли стана тя сега ? Значи когато Порошенко обяви, че е готов да се срещне с Трамп вие тук го изкарахте п..ал и наркоман, но щом Путин иска среща това значи било дипломатическа реплика, така ли, пундьо !? Вижте са кви сте двулики : https://fakti.bg/world/220152-poroshenko-s-udovolstvie-shte-se-sreshtna-s-tramp

    Коментиран от #8

  • 7 ссс

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    Аре сега, не прехвърляй проблема от болната глава на здравата, понеже всите люди знаят, че това с обръщането на резбата от дясно на ляво и на обратно си е чисто ваш руофилски проблем. Така, че вие му мислете... и пишете по вечко не мълчете, купейките капят..кап, кап..
  • 8 релито е такова

    14 5 Отговор

    До коментар #6 от "ссс":

    Еми знаеш ли защо е така--защото Порошенко плюваше по Тръмп и се мазнеше пред Хиларито като си мислеше че тя ще спечели-а после обърна палачинката като прост..утка..А Путин винаги е казвал че е готов да работи със всеки президент избран от американският народ...схващаш ли разликата бе пундо????

    Коментиран от #10

  • 9 Ь 7777

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    От пепинчовци нямаме нужда-бягай в САЩ-там е пълно със твои събратя.

    Коментиран от #11

  • 10 ссс

    5 12 Отговор

    До коментар #8 от "релито е такова":

    Няма никаква разлика ве олух, понеже Поршенко също е правил заявленя, че е готов да работи с всеки законно избран президент, не ме карай сега и линк да ти пускам. А това, че Порошнята се бил подмазвал на Хилармто си е чисто ваша русофилска фантазия. По твоята тъпа логика излиза, че и Путин преди изборите се подмазваше на Трамп, нали пундьо !?
  • 11 ссс

    5 11 Отговор

    До коментар #9 от "Ь 7777":

    Аха, тенкю за съвета, ей сега тръгвам !

    Коментиран от #13

  • 12 Истината

    10 4 Отговор
    "ссс" , по-спокойно бе,за какво бълваш змии и гущери!? От това което пишеш, на всеки му става ясно колко разбираш от политика. Преписвай си "насоките", но недей да даваш акъл!

    Коментиран от #14

  • 13 кроко

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "ссс":

    тролче, к'во се пенявиш? Та нали според теб и подобните ти, Путин е сложил Тръмп на поста президент на САЩ, нормално да му чукне една среща за да му даде инструкции ;)

    Коментиран от #15

  • 14 ссс

    4 8 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Спокоен съм напълно за разлика от тебе ! Ти иначе имаш ли някакво мнение по темата или си поредния русо-трол с 5 ника, който само така е влязал да изкара някоя друга купейка ??
  • 15 ссс

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "кроко":

    Не се пеня льолик, просто набивам акъл в русофилски капуцини ! Викаш, чукнал му среща, заставайки на опашката след другаря Порошенко ?

    Коментиран от #18, #24

  • 16 ссс

    4 11 Отговор
    Алоууу, има ли още русофилчета с промити мозъчета ? Че аз нямам време само с вас да съ занимавам тряба и на работа да одя !
    Викат мъ нещо в хамериканскуту пусолству... сигурно е заради новите инструкции, кът са върна довечера ке ви ги разкажа. Аре, чао русофилчита и не наблягайте много на бояръшника, вреден е, минете по добре на гроздова.

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    8 3 Отговор

    До коментар #15 от "ссс":

    Набиваш го викаш акъла, а?! Интересно откъде го взимаш? Защо малко не си набиеш и на теб или може би бъркаш входа с изхода, а акъла с нещо друго!
    Иначе от толкова напън надали може да се седи около теб. Яко си усмърдял темата: девет поста досега, с нулево съдържание, както обикновено!
    От газове дали се отслабва? ;) Еспумизан ще те облекчи! ;)

    Коментиран от #19

  • 19 кроко

    8 3 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Тва е трола деси-стоян, единствен той остана. Американското посолство е замразило за неизвестно време плащанията за тролене по форумите и всички други се ослушват за ново място за доходи, ама стоянчо понеже е тъп и упорит, ще откара още няколко месеца докато му свършат спестените ценчета. А привечер ще се появи с оригиналния ник за да ме опровергае и да се оправдае че до късно работи в многото си фирми (никове по форумите) и допринася за увеличаване на българския износ ;)!

    Коментиран от #20

  • 20 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "кроко":

    Не мисля, че е Стоян/Деси. Човека, макар и да имаме различни гледни точки е доста над нивото на ссс. Много по подготвен откъм факти, пъти по-образован и способен да защитава тезите си, макар манипулативно и с полу/истини. Има какво да научиш от него или поне да ти даде насока на размисъл, за разлика от безпредметно плюене на "льолик".
    Както и да е. Все си мисля, че всъщност има няколко профила, зад които не стоят реални хора - с мнение, а просто псевдо-профили, целящи да раздвижат малко мисленето на българина, нарочно и дразнещо противопоставяйки се на масовите разбирания. Един вид реактив спомагащ по-бурното протичане на процеса. Необходимото, планирано зло ... кой знае :)

    Коментиран от #23

  • 21 Бай хой

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "ссс":

    Горкичкото ми то. Всъщност новината е че администрацията в Кремъл е отговорила че в близките десетина дни не е планирана среща между Путин и Тръмп. Май на теб трябва да ти се обяснява всичко. Представям си как слушаш вицове. Мухаха.
  • 22 Kcaniba

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Пундо!
    ти кое си, къде си?
    Опашката ли?
    Или си от под опашката лол!!!
  • 23 кроко

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Да, много е подготвен деси-стоян, спор няма. Знае имената на всички българи, клали сънародниците си в баташкото клане, вкл. и предводителите и инициаторите; според него е по-добре да дадем 2 милиарда за саниране (или 1 милиард на американските ТЕЦ-ове), но не и 1 милиард за 2 атомни реактора, нищо че дори с тази умраля икономика спираме износа на ток пред зимата; с математиката е добре, но годните малко не може да ги смята правилно; ивсе такива тролски простотии. Много е подготвен, ама само за дрънкане на глупости и плоски лъжи!
  • 24 БУК

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "ссс":

    Значи нищо не правиш.
    Че то акъл при тебе няма.
    Имаш много грешна представа за думата "акъл"!!!
  • 25 венера

    4 1 Отговор
    Стига сте се дърлили. Предателите на БГ си направиха"партийка" Д Тръмп. Закъснявате комп влечуги.
  • 26 венера

    4 1 Отговор
    Стига сте се дърлили. Предателите на БГ си направиха"партийка" Д Тръмп. Закъснявате комп влечуги.
  • 27 До ссс

    7 2 Отговор
    На 4 ти километър има места, пробвай се .........
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания