21 Януари, 2017 11:35 1 341 4

Белият дом затри документи за правата на гейовете

  • белият дом-
  • гейове-
  • доналд тръмп

Променени са и страници свързани с климата

Белият дом затри документи за правата на гейовете - 1
Снимка: БТА/AP

Веднага след встъпването в длъжност на Доналд Тръмп от сайта на Белия дом изчезнаха документи, свързани с правата на гей обществото, съобщи „The Daily Beast”.

Страницата посветена на климатичните промени е заменена с: „Енергиен план: Америка на първо място“.

Тръмп вече обяви, че ще премахне ненужни според него стратегии като работния план за климата и правилата за използване на водните ресурси на САЩ,

Страница за гражданските права е заменена със страницата: „Поддръжка на правоприлагащата общност“.

При управлението на Барак Обама гей браковете бяха признати като конституционно право на гражданите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаахххааааааа

    13 4 Отговор
    Аууууууу как така?????...сега Стоян Георгиев...ссс...и още няколко пепинчовци ще се разболеят...Как може такова нещо-техните права са ги загубили ТОЧНО в меката на гейовете-Б.Дом......
  • 2 бай Ганьо

    4 4 Отговор
    Енергиен план - Америка на първо място хич не ми звучи добре. А другите страни дето подписаха споразумението за климата кучета ги яли, демек всеки да се оправя поединично щото нас въобще не ни е.е, казва Тръмп. Само че климатът е една крехка система, която е вече доста изтормозена и ако няма глобален план за опазването й скоро ще се срине, в последните години виждаме достатъчно потвърждения за това. Ясно е, че Тръмп иска ударно да повлияе икономически на САЩ обаче ми се струва че след време ще платят висока цена за това, тоест ще бъде постигнат тактически триумф, но ще се жертват стратегическия баланс и бъдещето. Иначе за гейбраковете подкрепям напълно, който иска нека да си има гадже от същия пол, но не и да бъде официално признато правото на брак между тях.
  • 3 СУПЕР

    8 2 Отговор
    СУПЕР !! СЕГА ДА РЕВЕМ ЛИ ЗА ГЕЙОВЕТЕ !! В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЩЕ РЕВАТ !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.