Last news in Fakti

21 Януари, 2017 16:17 1 576 9

Меркел: Можем да намерим компромис с Тръмп

  • ангела меркел-
  • германия-
  • доналд тръмп

Тя иска действия по общи правила

Меркел: Можем да намерим компромис с Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Германският канцлер Ангела Меркел обяви, че ще направи всичко възможно, за да намери компромис с президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи „Express””.

В речта си по време на церемонията по встъпването в длъжност, Тръмп заяви, че вече ще поставя интересите на Америка на първо място по време на всякакви преговори.

„Той обяви вижданията си в своята реч. Аз смята, че за всички нас ще е най-добре, ако работим по общи правила и общи ценности. Всички трябва да дадем своя принос в заздравяването на военните съюзи.

Трансатлатническите отношения няма да са по-малко важни през следващите години, от колкото бяха през предишните. Дори, когато има различни мнения, компромиси и решения винаги могат да бъдат намерени. Трябва да обменяме идеите си с уважение“, заяви Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нафарфорий

    10 5 Отговор
    Таа па фльорца кво иска???????
  • 3 гост

    8 3 Отговор
    Казано по друг начин - ако аз съм на власт ще направя всичко за да защитавам американските интереси винаги и навсякъде, постарайте се да ме изберат отново.
  • 4 Kcaniba

    8 4 Отговор
    ТЪръм:
    Володя, чакаме избори в Дойча ;)
  • 5 Сноудън

    5 5 Отговор
    Тръмп дойде на власт и се укротиха нещата, няма показни убийства на посланници и атентати, но така не им е интересно и ще търсят компромис с Тръмп да продължават терора!
  • 6 кроко

    10 6 Отговор
    Нема кво да се коси шмеркелита, след изборите в Германия друг ще ги търси компромисите с Тръмп!
  • 7 Дядо поп

    11 4 Отговор
    Сега да я видим баба Меркел,след като началството от САЩ
    казва,че не иска мигранти и мюслита в страната си и на
    практика оправдава Унгария,Полша и др.в желанието си да
    не допускат миграти в страните си.
    Евала Тръмп,него не го трогват разни сополи за мигранти
    златотърсачи.
  • 8 Хасан

    0 0 Отговор
    Ердоган като й казваше ама тя не та не.. Свърши й кариерата
  • 9 Германистан

    2 0 Отговор
    Тая от 1 милн.Нелегални имигранти не успя ли да забременее, (около 300 хил.бежанци от Сирия, другото всичко е от Авганистан,Ирак,Етиопия,Еритрея,Того,Пакистан и др.Уж ,,сигурни държави'').Обаче, те търсят по-добър живот ,но не искат да си променят навиците.Не желаят да учат ( немски), да се обучават на занаят,да не разглеждат жените като сексапарати,на практика всички идват от държави, където държавата е отсъствала и Германия е непонятна за много от тях. А германците искат ,черноработници, да им плащат двойно по-малко,а тия да оставят в хазната по около 25% от заплатите си във вид на данъци и осигуровки,ДА ама Не.От Арабите или африканците много малко се съгласяват да работят, и социяла им дава колкото за храна(ако не са женени), а за тях това е достатъчно заедно с осигурения от държавата покрив над главата.Кола,квартира-собствена,кредити са мираж за тях и те го осъзнават,но въпреки това предпочитат да живуркат по течението, отколкото да се бъхтят за германските данъци и такси.
Новини по държави: