1 265 4

Тръмп беляза края на един век

Германия ще търси диалог със САЩ

Росен Стойчев

Речта на Доналд Тръмп при встъпването му в длъжност беляза края на един век. Това беше заявено от германския външен министър Франк - Валтер Щайнмайер в своя статия за "Билд".

"Старият свят на 20-ти век приключи за добро. Все още не е ясно как ще изглежда светът на утрешния ден. Трябва да сме готови за турбулентни времена.

Винаги, когато властта премине в нови ръце има съмнения и въпроси за ходовете, които новото правителство ще предприеме. Днес има много неща, които са изложени на риск.

Ние ще търсим диалог с Тръмп. Той ще е базиран на нашите интереси и ценности. Все пак и Вашингтон има нужда от съюзници", заяви Щайнмайер.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боко Таман
  Отговор
  1 09:19  22.01.17
  Ще вземе ли чичо Тръмп и нас? Ние сме послушни чаавета. Имаме тренинг от 73 години комунистическа власт и дермокрация. Ако не ни вземе на кораба ще станем треторазрядна приматска провинция с велико НС и никаква икономикс, поради търтеи на постовете като министро и депутатос. Ние сме по-верен съюзник на НАТО дори от НАТО. Ние сме съюзник на НАТО, каза другаря Росен, а не Россия. Явно и Россия са приели в НАТО, но прессата не ни е уведомила още? Добре би било всички да се набутаме в НАТО и така света ще е по-колективен. Ала скоро няма да е май?
 • Сноудън
  Отговор
  2 09:40  22.01.17
  Великия запад се оказа, че изобщо не е велик а един изпълнител на америка в качеството на "велик диригент" на покорна източна европ!
 • волен сидеров
  Отговор
  3 10:54  22.01.17
  Капитализма си отива както и бюрокрацията от брюксел-но много трудно ще сдадат властта ,но не е не възможно -арабите помагат -само дано не влязат в съюз тези бюрократи с тях и да съсипят всичко християнско по европата ей тъй заради идеята да е зле на хората от инат-заложено е в човека да прави всичко напук
 • Kcaniba
  Отговор
  4 15:47  22.01.17
  Края на 19 век настъпи с края на Първа Световна война! Световният ред е бил тотално променен, 5 световни супер-Империи са изчезнали от световните карти. Сега, благодарение на Путин и Тръмп идва края на 20-ят век. Дано без войни, дано сме взели поуки!!! Американският социализъм приключи! Свтовният либерализъм също! Монополярната система за световното управление е издържала не повече от 20 години...това е най късата система в света, ако не броим хиледолетният райх на нацистите!!! Живее в интересни времена.

Напиши коментар:


Публикувай