998 1

Тръмп пак беснее срещу медиите

Обвинява ги, че намаляват броя на зрителите при встъпването му в длъжност

Росен Стойчев

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини американските медии в нечестност при представянето на броя на зрителите на неговата инаугурация, съобщи Би Би Си.

Тръмп заяви, че докато е държал речта си при встъпването е „изглеждало“, че на Капитолия е имало около 1.5 млн. души. Според медиите става въпрос за 750 000 души, Говорителят на Тръмп заяви, че това е „било най-голямата тълпа, която някога е виждал“.

Критикуват се и публикувани снимки, които според администрацията на Тръмп, са били обработени, за да показват големи празни места по време на неговото встъпване в длъжност.

В същото време през вчерашния ден 500 000 души във Вашингтон и 400 000 души в Ню Йорк протестираха срещу Тръмп.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Хилари Кон
    Отговор
    1 14:08  22.01.17
    Най много се явиха при Обама- то не бе чудо , негър празидент ,брей ,чак нашата махала пратила там бате ти Сали и дон Цеци ,щото скоро и в Булгаристан ще има празидент Ром ,който ще лети с дрон. Моята Айше вика ме, щото скоро научила да праща пощата в абв. Ама когато иска да изтрие писмо казва -Ела ,щото пак пише в пощата " Изпразни" и аз кво да правя,вадя оная работа и вече колко деца направих че загубих му бройката...Да му мислят булгари..хахаха...

Напиши коментар:


Публикувай