1 650 20

Украйна няма да се откаже от Донбас

Порошенко похвали украинските военни.

Росен Стойчев

Отказът на Украйна от Донбас и неговите жители няма да доведе до мир. Това заяви украинският президент Петро Порошенко, цитиран от УНИАН.

„Има политически сили, които прикрито предлагат да се откажем от Донбас и неговите жители. Подобно раздробяване на украински територии обаче няма да бъде прието.

Като президент, с всички налични свои правни средства, аз ще се противопоставя на дестабилизирането на Украйна. Целта на Русия не е Донецк или Луганск,а цяла Украйна. Нашите герои се бият на изток за свободата на цялата украинска земя. Трябва да съхраним стабилността в страната“, заяви порошенко.

Украйна


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • раптор
  Отговор
  1 14:18  22.01.17
  Министъра на културата на Украйна в официално изявление беше казал, че руснаците са ГЕНЕТИЧЕСКИ негодни, да са граждани на Украйна. Иди ги разбери тия психопати! Хем искат домбас, който е поне 40-50% пълен с руснаци, хем са генетически негодни. Малко ме е срам, че не сме им влезнали и не сме ги вкарали по затворите тия идиоти.
 • Диди
  Отговор
  2 14:34  22.01.17
  Рапторе,помисли какво е искал да каже.Все едно както турците,които живеят в България.Те също подкрепят Ердоган,надявам се,че знаеш защо.Факт е,че Украйна е суверенна държава и факт е,че Русия я дестабилизира.

  Коментиран от #6

 • Kcaniba
  Отговор
  3 14:48  22.01.17
  Украина е все същата пост-съветска република!!! Създадена от болшевиците , жидомасони начело Ленин!!! Управлявана от комунякоите и тогава и до днес!!! Суверенна, с огромен външен дълг!! Свободна, с американски инаструктори, полски и сканднавски наемници!!! Украина не е населена даже наполовина с т.нар. укранци!!! Ако искат мир - федерализация е единственният им шанс!!!!!
 • Диди
  Отговор
  4 15:12  22.01.17
  В Украйна руските граждани са малцинство в сравнение с украинските.Законите и правата на народа важат за всички,които живеят в Украйна.Все едно ако това се случи в България с турското население.Тогава,няма ли законите и правата да въжат за всички,или ще има изключение за турското население?Някои пишат за ,,братушките,,и т.н.Нали украинците им бяха ,,баш братушките,,,а Путин ги избива.Путин допринесе с това, двата народа да се мразят.

  Коментиран от #5


 • Kcaniba
  Отговор
  5 15:22  22.01.17

  До коментар #4 от "Диди":

  в България няма коренно турско население джанъм!!! Украина има 50 % от териториите заедно с руското население!! Чети история философ дървен!!!

  Коментиран от #7

 • раптор
  Отговор
  6 18:00  22.01.17

  До коментар #2 от "Диди":

  Спасихме ви от турчолята... Нас не ни интересуват вашите турчета и тяхното поведение. Нас ни интересува добруването на руснаците по целия свят!
 • стоян георгиев
  Отговор
  7 19:13  22.01.17

  До коментар #5 от "Kcaniba":

  страхотно твърдение нямало коренно турско население у нас:))!нашитее турци кво население са ?поне от 600 години са тук.то значи че в русия в 90% от територията няма коренно руско население :))))))))))))))))))))!особено е в сила тва за крим.

  Коментиран от #8

 • Д'Мин
  Отговор
  8 19:31  22.01.17

  До коментар #7 от "стоян георгиев":

  В исторически аспект за коренно население (аборигени) се говори за етнос населяващ земи, които се завземат от друг народ. В този смисъл, твърдението ти за коренно турско население по нашите земи е леееко казано смешно.

  Коментиран от #9

 • стоян георгиев
  Отговор
  9 19:42  22.01.17

  До коментар #8 от "Д'Мин":

  значи и ние трябва да се махаме от тук:)),щото не сме местните аборигени ,а сме компилация от новодошли малко преди турците ,да речем 600 години преди тях,а компилацията се развива с внесени примеси и до днес.средновековна българия е притежавала територията на съвременна българия под линията кюстендил бургас не повече от 100 години за цялото си управление на ханове и царе и кво да приемем сега твърдението на гърците че в родопите или пиринско или странджа не сме местни :))!освен това едно леееко пояснение съвременния български народ като такъв е формиран през 18 ти век ,а в началото на 19 ти век и българската нация ,преди да почнеш да ревеш основно глупости ще те успокоя че при всички народи е така дори и при гърците.даже турците са от 20 ти век ,а македонците от средата му.та казано просто тук турското население се размножава поне от 20 поколения ако приемем че 30 години е средно разликата във всяко такова,което е значителна цифра.има десетки държави по света дето нямат такава история.та турците са си местни и няма ни една страна или организация по света дето би ги приела за неаборигени или пришълци.

  Коментиран от #10, #11

 • Д'Мин
  Отговор
  10 21:02  22.01.17

  До коментар #9 от "стоян георгиев":

  Елементарна логика. Ние ставаме коренно население спрямо следващите завоеватели. Граховото зърно в черепухата ти не може ли да схване смисъла? Както ми изкривяваш мисълта и тракийците не са местно население, защото преди тях има други. А по твоята логика швед роден в България става коренен жител. Айде, че не ми се занимава с носители на гена на Даун.

  Коментиран от #14

 • Д'Мин
  Отговор
  11 21:06  22.01.17

  До коментар #9 от "стоян георгиев":

  И не минавай от коренно население към формиране на нации. Разликата е голяма. Мисълта ти скача, като топче за пинг-понг.

  Коментиран от #15

 • УНИАН
  Отговор
  12 22:41  22.01.17
  "Целта на Русия не е Донецк или Луганск,а цяла Украйна." - Русия иска Луната и Марс, обаче пътя им минава през Украйна и Македония!
 • Лупи
  Отговор
  13 23:11  22.01.17
  На Русия й трябва Крим заради базата в Черно Море и Донецк заради въглищата и ще си ги вземе и никой не може да я спре по простата причина, че тя има мускулите да го направи. Същото важи и за САЩ и държавите, които те "освобождават", "демократизират" и "облагородяват". Света не се е променил и на йота от средновековието, силния пак си завзема територии, когато му затрябват и никой не може да го спре ако тия територии са от слаби и недоразвити държави.
 • стоян георгиев
  Отговор
  14 00:07  23.01.17

  До коментар #10 от "Д'Мин":

  ха,ха,ха.....хо,хо,хо....извиняваи как не се сетих значи ние сме изтрепали местните и сме станали коренно население,а на турците проблема им е че не са ни изтрепали нито претопили за да са сега те местните без никви протести :)))!не се сетих извиняваи все пак грахово зърно знаеш ,ох ще умра от смяхххххх !

  Коментиран от #19

 • стоян георгиев
  Отговор
  15 00:09  23.01.17

  До коментар #11 от "Д'Мин":

  извиняваи знаеш грахово зърно...та кои са коренното население в днешна българия ,я ме светни моля те ?
 • Диди
  Отговор
  16 00:20  23.01.17
  Стояне,той вече спи.

 • Раптор
  Отговор
  17 01:44  23.01.17
  Като ви чета нелепите спорове и разсъждения, смятам че не е зле да не се мъчите с подобни работи. Помислете си как да реновирате апартамента, къде да отидете през другия уикент и други по битови въпроси... Аз тука се обаждам от време на време, защото съм голям капацитет и учен. Вие почивайте.
 • правни средства
  Отговор
  18 02:24  23.01.17
  Сега влазам - Порошенко го написали с малка буква в последното изречение(че е и последната дума), значи Деса-Стоян ще го мъчи жлъчката! Звездите ми говорат, че "Нашите герои" вече свършиха, а последната героиня (Савченко) я изгониха позорно, след като си избърсаха къмшота с нея! Подозирам, че Украйна ще продължи да бъде основен износител на плътски удоволствия за Запада и ще конкурира бременностите от изнасилванията на бежанците над мирното население... Деса-Стоян ще пусне катъра-Дошо-Ани, за да покаже мощната €атлантическа подкрепа за братския украински народ страдащ от руското нашествие в окупираните от местното население територии...
 • Конфуций
  Отговор
  19 06:11  23.01.17

  До коментар #14 от "стоян георгиев":

  Ясно, значи по вашата логика и циганите-роми са местно население. Интересна теория. Е поне съм спокоен, България ще пребъде, поне в лицето на някои от коренното население.

  Коментиран от #20

 • стоян георгиев
  Отговор
  20 22:39  23.01.17

  До коментар #19 от "Конфуций":

  да местно население са ,макар че са увеличили много процентите си в сравнение с преди 70-80 години.циганите са тук дори преди турците ,а може да са тук и преди българите.в македония се наричат гюпти демек египтени ,дошли с клеопатра :),тва в кръга на шегата,но не виждам проблем че са коренно население ,подобно на останалите такива тук.през 1900 година се прави една обстоина етническа ретроспекция на земите в тракия и македония от един български етнограф казва се кънчов признат е като наи-реалния спец на времето си в региона,данните му се ползват от всички големи енциклопедии и днес,та въпросния кънчов ясно вижда циганите като етническа група преди близо 120 години в земите ни,циганите фигурират и в българските преброявания веднага след освобождението ни .

Напиши коментар:


Публикувай