Last news in Fakti

22 Януари, 2017 14:52 1 510 3

Великобритания прикрила неуспешен тест с ракета

  • великобритания-
  • ракета-
  • прикрила

Тестът се е провалил през миналата година

Британското правителство е прикрило факта за неуспешно изстрелване на ракета Trident II D5. Това твърди изданието „Сънди Таймс“.

Счита се, че изстрелването се е провело от британска подводница край бреговете на Флорида през миналата година.

Според източник на изданието ракетата се е отклонила от курса си след изстрелването. Няма информации каква е била причината за дефекта. От министерството на отбраната са лишили да прикрият резултата от теста. Това е станало само седмици преди британското правителство да одобри програмата Trident. Тя се оценява на милиарди долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    15 1 Отговор
    Руски хакери савиновни!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Лъчо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Български чип за електрониката е виновен!!!! И чиповете ни като политиците ни - скачат електроните насам натам и никога не можеш да си сигурен, кога ще ти се скапят бушоните от тия? Нищо русско нямав провала. Просто ракетата смени курса...и тя се океаза с евроатлантическа насоченост...
  • 3 681 БЪЛГАРИЯ

    8 1 Отговор
    Пак Путин виновен А? Простите англичани !
Новини по държави: