Last news in Fakti

25 Януари, 2017 07:14 1 050 2

Тръмп вярва, че милиони са гласували нелегално в САЩ

  • доналд тръмп-
  • гласували-
  • сащ

От Белия дом не представят доказателства по тези твърдения

Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че милиони хора са гласували нелегално на изборите в страната, съобщи Би Би Си.

Това стана ясно от изявление на Белия дом. Говорителят Шейн Спейсър заяви, че Тръмп вярва в това, но не представи доказателства, които да подкрепят твърденията.

Тръмп използва тези твърдения, за да оправдае загубата си от Хилари Клинтън в народния вот.

"Той продължава да вярва в това. Предположенията му се потвърждават от изследвания и доказателства, които са му били представени", заяви Спейсър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 9 Отговор
    За да гласуваш за президен в САЩ трябва да си гражданин на държавата с паспорт. Просто съм любопитен как милиони нелегални емигранти без документи са гласували за Клинтън? Дори притежателите на зелена карта нямат право да гласуват за президент. Доналд или трябва да докаже твърденията си или е долнопробен комик.
  • 2 веселин

    5 0 Отговор
    Миналата година журналисти на Фокс показаха как това се случва с шофьорска книжка издадена на мексиканец в Калифорния и потвърдиха схемата по която демократите получават гласове от мигранти