308 0

Мадона отхвърли слуховете, че ще осинови още две деца

Мадона отхвърли слуховете, че ще осинови още две деца
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Американската поп звезда Мадона отхвърли слуховете, че ще осинови още две деца от Малави, предадоха световните информационни агенции.

"В Малави съм да посетя детската болница в Блантайър и поради мои други ангажименти с фондацията "Raising Malawi". После се прибирам у дома. Слуховете за процеса по осиновяване не са верни", каза 58-годишната певица в изявление, разпространено от неин говорител.

Вчера говорител на съдебната система в южноафриканската държава заяви, че певицата, която вече е осиновила две деца от Малави - Дейвид Банда и Мърси Джеймс, е подала документи за още две осиновявания, но отказа да разкрие имената на децата.

Мадона създаде фондацията "Raising Malawi", за да защитава сираци и уязвими деца в страната. Тя също така спонсорира училища и болници.

През 2014 г. президентът Питър Мутхарика я назначи за посланик на благополучието на децата. Предшественичката му Джойс Банда имаше бурни отношения с певицата, която обвини в лоши маниери и очакване на признателност от малавийците.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай