Last news in Fakti

26 Януари, 2017 21:09 1 314 6

Орбан: Да направим Европа отново велика

  • виткор орбан-
  • ес-
  • европа

Страхове за ЕС след Brexit

Премиерът на Унгария Виктор Орбан разкритикува европейските лидери, че не са успели правилно да определят проблемите на Европа, съобщи Ройтерс.

Според него Великобритания може да извлече големи печалби от излизането си от ЕС. Според него е много вероятно британският премиер Тереза Мей да предложи търговско споразумение по време на срещата си с президента на САЩ Доналд Тръмп.

„Пред нас е опасността, че и други може да последват този пример. Ще има постоянна опасност за бъдещето на ЕС. Някои може да видят по-добри възможности в излизането си от ЕС.

Европа трябва да ангажира Тръмп в двустранни военни и икономически споразумения. Нова ера чука на врата на ЕС. Трябва да приемем реформи, които да направят Европа отново велика. Да оставим федеративни идеи. ЕС ще е силен, когато страните – членки са силни. Трябва да видим това“, заяви Орбан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    9 0 Отговор
    Орбан е мъжага !
  • 2 Диди

    1 9 Отговор
    Един от многото мошенници.
  • 3 Vazgo

    0 5 Отговор
    Evropa e koga e stanal velik i ti 6te pravi6 pak velika be off aman o tezi
  • 4 Диди

    1 4 Отговор
    Васко,я вземи напиши правилно изречението си,за да те разбере човек,какво искаш да кажеш.
  • 5 no name no face no number

    4 2 Отговор
    Мъжага като Бойко мдаа. В Еu такива има само. Дано Льо Пен успее.
  • 6 стоян георгиев

    0 4 Отговор
    само дето има едно дете повече от мен мога да му направя евала.иначе си е типичен мошенник.каза му го в лицето люксенбургския премиер.забрави много бързо защо се разви толкова добре унгария ,кои и кое бяха в основата за излизането на унгарците от съвтетска окупация ,приемането им в ес ,финансирането им,налагането им на новите политически стандарти както и колективната сигурност която е разпъната над страната.орбан играе на дребно,но тва дава пример и на други шмекери да пробват,което може да прецака съюза ,а разпадне ли се ес унгарците отиват директно в руската орбита и орбан ще трябва много бързо да стяга куфарите иначе ще виси печално обесен на някои мост!