Last news in Fakti

26 Януари, 2017 21:59 1 253 2

ЕС иска лагери в Африка

  • ес-
  • бежанци-
  • африка

Невъзможно е споразумение за имигрантите с Либия

ЕС не може да постигне сделка за ограничаване на имигрантския поток с Либия, съобщи Malta Today.

До това заключение са стигнали представители на 28-те страни – членки, които се срещнаха във Валета. Смята се, че идеята за споразумение с Либия, което да е подобно на това с Турция, е невъзможно, докато не се постигне стабилност в страната.

Все пак е постигнато споразумение за финансиране на строежа на лагери в Африка, където да бъдат настанявани имигранти. Така на тях ще им се пречи да предприемат опасни пътувания през Средиземно море. Това е главният маршрут към Италия за либийските имирганти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DarkLord

    3 1 Отговор
    Защо просто не потопят една две лодки? Сумарно броя на жервите ще е по малък...
  • 2 СУПЕР

    1 0 Отговор
    Тези центрове ще се превърнат във сборни пунктове/удобни хотели/ за мигрантите където по-лесно ще се организират за инвазията на континента!Всички решения на брюксел са за продължаване на ислямизацията на Европа!