Last news in Fakti

27 Януари, 2017 07:32 1 560 0

Тереза Мей за Тръмп: Противоположностите се привличат

  • тереза мей-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • великобритания-
  • филаделфия

Тереза Мей на първо посещение в САЩ като премиер на Великобритания

Тереза Мей за Тръмп: Противоположностите се привличат - 1
Снимка: БТА/ AP

Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей изрази надежда, че страната й ще поддържа близки отношения с новия президент на САЩ Доналд Тръмп. Тя се аргументира, че понякога „противоположностите се привличат“, съобщи Скай нюз.

Във Филаделфия британският премиер добави, че американският държавен глава е споделял някои от нейните политически възгледи.

Попитана от репортери за огромните разлики в характера на двамата, Тереза Мей заяви с усмивка: „Никога ли не сте го забелязвали? Понякога противоположностите се привличат“.

Според премиера на Великобритания общото между двамата е, че искат да работят за своя народ и по-конкретно да осигурят светло бъдеще за работническата класа.

Тереза Мей ще се срещне с Доналд Тръмп, който преди дни официално встъпи в длъжност като президент на Съединените американски щати.

Очаква се британският премиер ясно да заяви пред US президента, че САЩ трябва да продължат ангажимента и подкрепата си към НАТО, както и приятелските отношения с европейските страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА