Last news in Fakti

27 Януари, 2017 08:06 5 125 25

Тръмп: С Русия да пратим „Ислямска държава“ по дяволите!

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • ислямска държава-
  • президент-
  • син

За Русия и нас е добре да си сътрудничим, заяви Тръмп

Тръмп: С Русия да пратим „Ислямска държава“ по дяволите! - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп изрази надежда, че с Русия ще пратят по дяволите джихадистката групировка „Ислямска държава“.

Държавният глава даде интервю за „Фокс нюз“, в което заяви, че за двете държави е ползотворно да поддържат отношения на сътрудничество.

„Ислямска държава“ е болест. Да се разбираш с другите е много добро нещо. Аз не познавам Владимир Путин, но ако можем да се разбираме с Русия, ще бъде чудесно. Ще бъде добре както за Русия, така и за нас“, заяви Доналд Тръмп.

Американският президент разкритикува предаването „Saturday Night Live“ заради обиден коментар по отношение на 10-годишния му син Барън.

„Нямам нищо против хумора, но да нападаш 10-годишния ми син е позорно“, заяви Доналд Тръмп. Някои таблоиди написаха, че един от сценаристите на шоуто е направил коментар, че Барън Тръмп ще бъде първия стрелец в домашно училище в САЩ. Той е бил отстранен от длъжност.

Доналд Тръмп каза още, че има много проблеми за решаване и работа за вършене. „Обичам работата си, но не смятам, че съм работохолик. Когато отида на почивка, се отегчавам“, каза още държавният глава на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Америте

    15 6 Отговор
    Американските тролчета в нета - БЕСНИИИИ!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Ярослав Станчев

    19 0 Отговор
    Чичо Дони е пич.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лъчо

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Америте":

    Още е рано за доза Скоч, приятелю.... нещо си подранил май?Нека я пратят по дяволите, какво му е лошото! та нали сбърканите терористи пратиха по дяволите мира в половината свят? Е, редно е дяволите да си ги приберат при тях! И чичо Тръмп отлично е разбрал смисъла на това - нека пратят терористите по дяволите, та това е много добра идея! А ти се кефиш, на тролчетата май? Ще пиша на чичо Тръмп да прати и мутрите тук по дяволите...някои рекетьорчета от разни оператори, мутри има събират рекета, частни съдебни изпълнители има също, които искат пари от хората, а не са сигурни дали хората изобщо имат отношения с поръчителите им? Ето и такива трябва дас ритат чичо Тръмп чичо путин и света ще е с десет градуса по-хубав! Като не ни вършат работа нашите инстанции, ще хленчим на чуждите, няма как!

    Коментиран от #9, #23

  • 5 Змията Добрев

    21 4 Отговор
    Първо трябва да арестуват Обама и да го съдят, той е най-големият виновник - спонсорирал и организирал терористични групи
  • 6 Бай хой

    11 5 Отговор
    Не само обанан. Ами местните панджахидисти стуенчо, диди, ссс, пенко, кирчо, стратокастртчо и сие. Ко ши ги прим? Предлагам като за начало да ги назначим за чистачки в бежанските лагери да почувстват на собствен задник благинките на исляма.

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Прав си бай -хойчо и ти стягай тогава багажа заедно с тези които си изброил и да не забравиш да извикаш още Кроко , Kcaniba и другите тролове от агитката , които спамят тука с по 2-3 ника... ) Фатайте са всички за ръчички и изчезвайте от тука да ви няма.
  • 8 Kcaniba

    12 4 Отговор
    Либерастии - у киречаа!!!
    Банана и Килъри повече нема да праща сентс!!
    Ахахахах
  • 9 Лупи

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Лъчо":

    Тия сбъркани терористи са проект на Демократичексата партия на САЩ и определени кръгове в ЦРУ. Виж и разбери защо скандала с т.н. имейли е доста голям, понеже се разбират основни истини за "демокрацията" в САЩ, която отдавна е трансформирана в нещо друго.

    Коментиран от #10

  • 10 ссс

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Лупи":

    А ве Лупи, щом си толкова информиран, защо тогава не влезе и под тази новина, че да ни разкажещ на чия демократична партия са проект и тези терористи, а ?? https://fakti.bg/world/221162-13-dushi-priznaha-che-sa-podgotvali-prevrat-v-cherna-gora

    Коментиран от #13

  • 11 Диди

    3 6 Отговор
    Бай Хой,кошмари ли си имал тази нощ,че пишеш глупости.Явно си доста фрустриран,особенно към мен с обижданията .На какво ли се дължи?
  • 12 стоян георгиев

    1 8 Отговор
    хубаво е доналд ама няма да стане.путин няма да сътрудничи и ще те прецака при първа възможност,ти него също!ислямска държава си заминава с или без путин,но нивата е дълга по отношение на световната сигурност и русия е наи-голямата опасност и става все по голяма!
    тръмп уверено крачи по стъпките на кенеди ,дано обаче не последва съдбата му , после и к.рвите му сте страдат подобно на тези на кенеди.движи се стъпка по стъпка в прецакването на цялата система с цел да начеше собственото си его подкрепен от наи-глупавата част на американците!

    Коментиран от #14, #21

  • 13 Дидо

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "ссс":

    Еми ето ти доказателства,че САЩ са създали ИД...Вашият любимец сенатор Маккейн се е срещал много пъти с шефа на ИД -Ал Багдади...ето ти дроказателства-за които западните "свободни медии" си мълчат като пунди-както казваш ти....https://youtu.be/f8fgBdS7R40

    Коментиран от #15

  • 14 справедлив

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Да не би да ви спряха центовете вече че така мразиш Тръмп???
  • 15 ссс

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "Дидо":

    Виж какво Дидо, ти прост ли си или на прост се правиш ? Не ми пускай линкове щото аз и така не ги гледам, понеже нито ме интересува кой бил създал Идил, нито пък и не отричам, че еди кой си там ги е създал !Ако имаш някакви мисли по въпроса, кой е пратил терористи да спретват преврат и убийства в Черногория, заповядай !

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 калъч

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "ссс":

    Много си позволяваш напоследък.

    Коментиран от #19, #20, #25

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Д. Тръмп

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Добре, че ми каза! Уволнявам съветниците си и ще чета само твоите постове. Мини през "Козяк", има нещо за теб.
  • 22 onq s konq

    1 10 Отговор
    Тоя ше провали велика Америка !
  • 23 кроко

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лъчо":

    Под "сбърканите терорисит" предполагам имаш предвид някой хора в северна америка и ОАЕ, които разпалиха, контролират и спонсорират тоя тероризъм, нали?
  • 24 Смях в залата

    4 2 Отговор
    Яжте се, плюите се, мразете се един друг! Путин и Тръмп са големи хора, политици и бизнесмени, те ще се договорят, а вие ще си останете все същите озлобени мърлячи! Съвземете се ей, хора! Спрете да бистрите политиката, като от вас нищо не зависи! На майка България никой не може да й помогне, ако не го направим самите ние, не разчитайте нито на ЕС, нито на САЩ, нито на Русия! Моите уважения към тези световни политически гиганти, но при тях безплатен обяд няма! Само се чудя дали ще викат " Чаламба", когато ни го втриват отзад?
  • 25 ссс

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "калъч":

    Ти също, от теб вземам пример !