Last news in Fakti

27 Януари, 2017 09:27 3 252 9

Ето така тренират американските и южнокорейски пехотинци (СНИМКИ)

  • сащ-
  • южна корея-
  • пехотинци-
  • учение-
  • снимки-
  • зима

Двете страни искат да увеличат бойните си способности

Ето така тренират американските и южнокорейски пехотинци (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/ AP

Морски пехотинци от САЩ и Южна Корея проведоха съвместни учения в зимни условия в Пьонгчан, намиращ се на близо 180 километра от столицата Сеул, съобщи The Telegraph.

Няколкостотин военни са взели участие в маневрите, в които се забелязват и ръкопашни упражнения.

„Американските и южнокорейски морски пехотинци си партнират, за да изградят приятелство помежду си, но също така да увеличат готовността за реакция при реални боеве“, заяви от американските сили.

Съвместните учения идват на фона на поредната заплаха от страна на Северна Корея, че ще извърши ново изпитание на балистични ракети.

Ученията на САЩ и Южна Корея започнаха на 15 януари и ще продължат до началото на следващия месец. В азиатската страна са позиционирани близо 28 500 американски военнослужещи.

По-рано през този месец се появи информация, че Северна Корея разработва междуконтинентална балистична ракета, която да достигне американска територия. Президентът на страната Доналд Тръмп заяви, че ядрените ракети на Северна Корея нямат тези възможности.

Ето така тренират американските и южнокорейски пехотинци (СНИМКИ)

Ето така тренират американските и южнокорейски пехотинци (СНИМКИ)

Ето така тренират американските и южнокорейски пехотинци (СНИМКИ)

Ето така тренират американските и южнокорейски пехотинци (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    18 7 Отговор
    Тия смешници със ските ,така ли им утъкват снегъ при десант.
  • 2 чека

    14 4 Отговор
    А бе, то хубаво тренират, ама в сравнение със севернокорейска ракета, тренировките им приличат на манифестация за мир :).
  • 3 Kcaniba

    13 6 Отговор
    Демонстрациите им са евтин цирк!!
    По добре Рамбо 2 да си пуснат, по надъхващо е и по ефектно !!!
  • 4 Бай хой

    7 6 Отговор
    Браво. Успешно се справят със суровите зимни условия по зимните курорти с обработени писти. НО в КНДР няма чак толкова обработени писти и северняците тренират в естествени условия. Къде са те къде са те. Да не се повтори историята от петдесетте на миналия век. Тогава КНДР и НРК направиха на пух и прах войските на сащ, нато и оон.
  • 5 Втория Хасан

    4 2 Отговор
    Ти луд ли си бе бай хуй става тъкмо обратното силите на оон и нато начело със сащ изтласкват дотолкова севернокорейските и китайските войски че силите на нато пресичат китайската граница 38мия паталеш май беше
  • 6 Втория Хасан

    1 2 Отговор
    Пардон паралел
  • 7 Бой хой

    4 1 Отговор
    Бай асане айде изпръцкай се още веднъжи и виж къдее този перпендикулярем меридиан опаа паралел бе май и юни и юли. Веднъж дори хамитата нато и оонето с плуване се спасяваха в Джапан при самураите. А този паралел фронта го приближи последно от север на юг та изключителната нация заплаши победителите ако не спрат там ще употребят ядрено оръжие. Та и тероризма не е от вчера.
  • 8 колю

    3 0 Отговор
    абсолютни моми
  • 9 Втория Хасан

    1 1 Отговор
    А бе бай хуй ти хептен се побърка какви глупости дрънкаш
Новини по държави: