27 Януари, 2017 19:59 2 141 7

Огромен нелегален вот за Хилари Клинтън

  • хилари клинтън-
  • вот-
  • доналд тръмп

Според изследователи нелегалните гласове за нея са били около 800 000

Хилари Клинтън е получила 800 000 нелегални гласа по време на изборите за президент в САЩ, съобщи „Вашингтон Таймс“.

Гласовете са били подадени от гласоподаватели, които не са граждани на САЩ. Съответно те нямат избирателни права. Това разкри политологът от университета във Вирджиния Джеси Ричман.

Група от изследователи потвърждават твърденията на президента Доналд Тръмп за нелегален вот. Според него става въпроси за милиони нелегални гласове.

В САЩ има около 20 млн. души, които живеят без гражданство. Според последно изследване около 6.4% от тях са гласували на изборите. Счита се, че около 81% от нелегалния вот е бил подаден за Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шляхтиц

    13 3 Отговор
    Крайно време е американските ръководители да разберат, че имат много повече полза от добри отношения с РУСИЯ, от колкото непрекъснато да се въоръжават и да трупат войски по границите и'. Единствени УНГАРСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ виждат разпада ЕС и безумието на санкции срещу РУСИЯ. Единствени УНГАРСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ, заедно с ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ И ПОЛША, казаха на ЕС не искаме бежанци. Холандия отдавна предлага и настоява броят на евродепутатите да бъде намален намален на половина или до една трета. МНОГО БАБИ, БОЛНО ДЕТЕ. За най-голямо съжаление, българските управници винаги са включвали България към губещата страна. Загубили сме много територии. Наскоро функционер на ЕС коментира колко много е загубила България с влизането си в ЕС. Спирането на реактори в Козлодуй, които имат още тридесет, четиридесет години живот, спирането на строежа на АЕЦ БЕЛЕНЕ, загубата на огромен пазар за не до там качествени стоки, каквито са българските. Съвременното масово безумие много ми напомня годините преди хитлер да нападне СССР. Струпване на войски по границите, масова психоза, санкции.
  • 2 Kcaniba

    15 3 Отговор
    Същата лъжлива и крадлива елита като в БГ!!!
    Циганският вот = 800 000 гласове за корумпираната Клинтън!!!
    25 години преход, са ги научили и там, на наши шмекерии!!
    И нашите либерасти им се кланят!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ссс

    4 13 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Лол, а нещо да ни разкажеш за руската лъжливо-корумпирана елита ?

    Коментиран от #6

  • 4 кроко

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Явно не е лъжа това, което казва Тръпм, намерили са начин да ги шпуснат да гласуват и наистина имат сметка да си хрантутят негри и латиноси щото са им избиратели. Има логика, същото е като с нашите цигани или турците!
  • 5 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Е,и нашите се представят достойно с подобни "избиратели",но има още какво да научат - онези явно са много напред с материала...
  • 6 сссс

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ссс":

    Като има тема за руския лъжливи корумпиран елит, тогава ще се пениш.

    Коментиран от #7

  • 7 ссс

    0 5 Отговор

    До коментар #6 от "сссс":

    Не се пеня, тук такава тема няма да има !