1 646 3

Фараж: Тръмп прави това, за което го избраха

Той одобрява политиката на новия президент на САЩ

Росен Стойчев

Бившият лидер на британските националисти Найджъл Фараж одобри политиката на Доналд Тръмп спрямо имигрантите, съобщи Metro.

През уикенда преиздентът на САЩ подписа указ, с който забранява влизането в САЩ на имигранти от 7 държави.

„Той беше избран, за да бъде корав. Избраха го, за да защити Америка от проникването на терористи. Хората го избраха заради подобни действия. Иска ми се да видя проучвания за неговите действия в нашата страна.

Ако се върнем към атентатите в Париж, можем да си спомним, че петима от атентаторите бяха влезли в Европа като бежанци. Значи и ние имаме проблем, за който трябва да се погрижим“, заяви Фараж.

Великобритания

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 10:27  31.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Алфата
  Отговор
  2 14:12  31.01.17
  Радвам се, че дойде Тръмп на власт, за да се види, че сте били винаги 5-тата колона на САЩ в Европа! Гнусляри сте били винаги ингилизите, гнусляри! Трябва ЕС-то да Ви изхвърли тотал - с визи, мита, ограничения и всички "шукаритетни екстри" като за неприятелска държава!
 • Газобетон
  Отговор
  3 20:13  07.02.17
  Тръмп и Путин са били основни противници на просперитета и свободата на всички държави от източна Европа Включително България ! Искат да разделят Европа като през 1945 защото "Съединението прави силата" и сама обединена Европа здравата халоса путину след като той си изтърси зелените бълхи в Крим.

Напиши коментар:


Публикувай