Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 16:25 1 042 3

Шулц: Тръмп се държи неамерикански

  • мартин шулц-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Той е против премахването на санкциите срещу Русия

Мартин Шулц определи политиката на президента на САЩ Доанлд Тръмп като „неамериканска“, съобщи „Индипендънт“.

Според бившия председател на Европейския парламент, Европа трябва да заеме позиция, с която да защити европейските ценности.

„Това, което Тръмп прави е неамериканско. Ако аз бъда канцлер и Тръмп продължава с тези опасни действия, аз ще му кажа, че това не е политиката на Европа и Германия“, заяви Шулц, чиято кандидатура за канцлер беше издигната от германската Социалдемократическа партия.

Шулц се обяви и срещу евентуално сваляне на санкциите срещу Русия.

„Докато Минското споразумение не бъде напълно изпълнено, тези санкции няма как да бъдат вдигнати. Ние трябва да кажем много ясно на руския президент Владимир Путин, че международните закони трябва да бъдат спазвани и защитавани“, заяви Шулц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуд бай ЕССР

    6 4 Отговор
    Траурен марш- 2017! Пошли на Х всех! Розовият сън завършва. Ще живеем във колибка и ще хапваме прясна рибка. Защо българето не чува петела? Защото Елита е пародия на национален лидер! Нашият автобус се движи без водач на автобуса! Живеем на заеми, без отговорност как ще живеем утре! Да живее България в мир и дружба с Русия! И да се захващаме да устройваме народна Република България!
  • 2 кроко

    6 2 Отговор
    Айде, и тоя хахо много загрижен за САЩ! Аланкоу, ти на САЩ ли си президент? Я си гледай първо ЕС.
  • 3 БОКО

    0 0 Отговор
    А ти се държиш анти-Европейски!
Новини по държави: