Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Февруари, 2017 19:19 1 235 11

НАТО зове Русия да спре насилието в Източна Украйна

  • йенс столтенберг-
  • украйна-
  • нато

Столтенберг иска Кремъл да използва своето влияние над сепарартистите

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг призова Русия да използва влиянието си над сепаратистите в Източна Украйна и да сложи край на насилието в региона, съобщи ДПА.

През последните няколко дни насилието в региона отново ескалира. Според някои анализи жертвите от боевете през последните дни са вече 19.

Още новини от Украйна

„През последната седмица имаше 5600 нарушения на примирието. НАТО ще продължи да стои зад Украйна с политическа и практическа подкрепа. Това е най-голямото засилване на насилието в региона от дълго време насам. Всички страни трябва да изпълняват ангажиментите си към Минското споразумение. Надявам се Русия да използва силното си влияние над сепаратистите, за да се прекрати насилие. Трябва да намерим начин да спрем насилието в района“, заяви Столтенберг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    23 11 Отговор
    Минските договорености напълно отговарят на руските интереси, включително и на тези на сепаратистите. Единствените дето нападат и провокират са украинците. Ако нашите нападаха, отдавна да е приключило всичко. Ще има военен трибунал за Порошенко може би. Да видим до кога ще го пазят!

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    7 13 Отговор
    Ушанко проклета !
  • 3 Нямате Проблем щом вие не можете

    17 10 Отговор
    Русия ще го реши. Вие къде ли сте решили някъде нещо? Никъде. Тикате българите и Черна Гора. После да не се оплаквате. Ще има показно. Скоро а ма много скоро! На НАТО гайките ин съ слаби. А между краката ин съ мекушави! Що съ смей ,ней ли тъй? СЛАВА РОССИИ ! Да живее България в мир и дружба с РУСИЯ!
  • 4 tost

    16 8 Отговор
    Oчаквам стоян,Дидка коня и сие да наложат ембарго на Русия,като за целта спрат да карат колите си ,защото всичкото гориво в БГ се произвежда в Нефтохим Бургас (който е руски).Ще трябва да си изключат и компютрите,защото са произведени в КОМУНИСТИЧЕСКИ Китай а тока с който се захранват е произведен в АЕЦа,също руска разработка (подръжка и гориво пак от рашъните)

    Коментиран от #6

  • 5 кроко

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    „Нашите” можеш да казваш за бай-ганьовците в България, не за руснаците. Набий си в главата, че си обикновен ганьо балкански, който заради разни комплекси, има нужда да се мисли за велик. И понеже нямаш лични качества с които да блеснеш, а и се иска труд, най-лесно е да кажеш „Не съм българин, руснак съм и съм по векик от вас, щото руснаците са много велики!”

    Само че ти липсва гордостта и великодушието на руснаците и като типичен ганьовец, плюеш по родното.
  • 6 onq s konq

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "tost":

    От къде си сигурен че не зареждам от съседна държава гориво,щото ми е 25 см разстояние ат града ми?Защо си въобразяваш че компютъра ми е китайски,след като е DELL?Върхът обаче е,че си мислиш че тока който консумирам е непременно от АЕЦ,а не от "Мариците" или ВЕЦ-сигурно умееш да маркираш електроните?!Аре бегай да черпиш,че съм ти обърнал изобщо внимание
  • 7 Коня, днес осве ти в обора

    3 1 Отговор
    Днес всеки с "Ябълка" бе джанъм. Ти там в обора, слънце виждашли въобще? АЙ фони ай пати и незнам още какво ли не. Ти уж коняр голям си ама с техниката си доста зле! Ся няма ко да черпиш че съм тъ бляснал на АйТе, можеш на кончето отдолу за днес да му направиш сефте!
  • 8 Вихрогонче, бягащо в мечтите

    4 2 Отговор
    Да не пропусна - СЛАВА РОССИИ! Извинявай че си писайми, Чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси. Ти кош ш кайш? Коняр ко мой да каи? С Дел са будалка там в сянту. Ай напръй съ чи някой тъ вика и затур вратятя от вънка!
  • 9 Оня от обора

    4 1 Отговор
    Щях да забрая, да тъ питам де щото боравиш с кутията на Майкъл Дел ръйш ли. Ти сутрин КАТ ставаш в пет кой тъ събужда аларматаи или "радио точката" с концерт на "Подуенски Баби"? Вихрогонец!
  • 10 Вихрогоне ако не възразяваш да тъ питам

    3 1 Отговор
    БМВето ти с колко коня и, с един или два? Щот има Руска тройка и будваизврска шестица? Можа да си и със шестиша, малко по- скъпичкой. Ей тъй от любопитство, щот си тъй бая напудрен и съ напиняш КАТ глист на буца, че рекуф чай да му ГУ отпера директно щом е Толкус офърда.
  • 11 Morgoth

    1 0 Отговор
    Русия ще поддържа този конфликт за да може да размени своята помощ за сваляне на санкциите и приемане на Крим за руски.
Новини по държави: