Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 15:22 1 609 6

Тръмп скастри Иран в Twitter

  • доналд тръмп-
  • иран-
  • twitter
Тръмп скастри Иран в Twitter - 1
Снимка: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп съобщи в Туитър, че "Иран е предупреден официално" заради изстреляната балистична ракета. Вчера правителството на Тръмп заяви, че разглежда вариантите си за реакция на действията на Техеран.

"Трябваше да са благодарни за ужасното споразумение, което САЩ сключиха с тях!", се казва още в съобщението в Туитър, което беше публикувано рано тази сутрин.

Във втори туит Тръмп написа: "Иран беше на ръба да рухне, докато не се притекоха САЩ и не му хвърлиха спасително въже чрез споразумението за иранската ядрена програма - 150 милиарда долара".

Тръмп често критикува споразумението за иранската ядрена програма, което смята за слабо и неефикасно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    6 5 Отговор
    За няколко дни от встъпването в длъжност Тръмп успя да се скара с половината свят. Питам се как ли ще завърши всичко това?
    Тук някои му ръкопляскат. Не е ли малко рано за това?

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Ама наистина русофилските лумпени си му ръкопляскат,защо ТАКА СА ИМ КАЗАЛИ ДА ПРАВЯТ!А логиката е елементарна-К:олкото по луд Тръмп,толкова по слаба Америка,което пък значи "толкова по-силна Русия"
  • 3 hoptrop

    3 2 Отговор
    Според мен путинските тролчета се надявт Тръмп и Путин да се договорят за нова Ялта - те така го разбират "новиия световен ред". И България да се върне под крилото на Кремъл.
  • 4 jambazina

    2 3 Отговор
    Ае какъв луд Тпъмп говорите, той обеща на хората че ще прави някакви неща, те му гласуваха и той вече изпълнява. Нашите да гледат и да се учат

    Коментиран от #6

  • 5 Диди

    3 0 Отговор
    Кончо,така мислят,ама няма как да стане.Тръмп не може да си позволи да води лоша полика за Америка,американците сами ще го свалят от трона.А русофилите да си мечтаят,друго не им остава.
  • 6 antimediator

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "jambazina":

    Ехооо, чалгаджията , Волен , Бареков и другите л..нари също обещаха много неща!
    Не ти ли е ясно , че е неадекватен и е въпрос на време да го издухат.