Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 22:44 738 2

В Молдова намаляват празниците

  • молдова-
  • празници-
  • работа

Правителството готви специален законопроект

Правителството на Молдова може да приеме закон, с който да съкрати броя на празниците в страната, съобщи РИА Новости.

Според молдовския премиер Павел Филип на този етап те са твърде много. Той коментира това след предложението на президента Игор Додон 2-ри февруари да бъде обявен за Ден на държавността в републиката.

„В Молдова има твърде много празници и правителството ще излезе със законопроект за тяхното намаляване. Ние мислим по този въпрос. Вярвам, че трябва да работим повече. Така ще гарантираме развитието на икономиката ни. Това е важно“,заяви Филип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ачо

    2 2 Отговор
    Особенно свобота на словото и западната демокрация , да се ускори въвеждане на сведкавичен кьотек и конц почивни лагери.Така се гради демократична народна диктатура.
  • 2 onq s konq

    4 0 Отговор
    По малко празници означава повече делници!Затова и е казано че човек като губи,не знае кво печели.