2 Февруари, 2017 19:17 1 650 7

Иран не се впечатлява от американски заплахи

  • иран-
  • заплахи-
  • сащ

Техеран определя Доналд Тръмп като неопитен

Иран не се впечатлява от американски заплахи - 1
Снимка: БТА/AP

Иран няма да отстъпи пред безполезните заплахи на САЩ. Това беше заявено от съветник на върховния ирански лидер Аятолах Хаменей, съобщи „Ройтерс“.

От администрацията във Вашингтон обявиха, че са отправили предупреждение към Техеран, свързано с тестовете на балистични ракети от преди няколко дни. Самият президент на САЩ Доналд Тръмп днес отправи остри критики към иранската държава.

„Това не е първият случай, в който неопитен човек заплашва Иран. Американското правителство знае, че заплахите срещу Техеран са безсмислени. Ние нямаме нужда от никоя страна, за да се отбраняваме“, заяви Али Акбар Велаяти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Angel Angelov

    5 6 Отговор
    Zatvali otpredi hlencheha Irancite da im se svalqt sankciite aide pak edni sankciiki pa da vidim i IRAN e miusulmanska dyrjava ne i vqrvaite koi znae kakvo moje da i shtukne
  • 2 Angel Angelov

    4 7 Отговор
    Zatvali otpredi hlencheha Irancite da im se svalqt sankciite aide pak edni sankciiki pa da vidim i IRAN e miusulmanska dyrjava ne i vqrvaite koi znae kakvo moje da i shtukne
  • 3 iran akbar

    15 7 Отговор
    Краварите да не стъпят на криво,че Персите не си поплюват.

    Коментиран от #5

  • 4 Санкционер

    11 2 Отговор
    На всички е ясно, че санкциите срещу Иран паднаха заради Русия - за да излезе Иран на петролния пазар и да подбие цената на нефта.
    Иран нищо не е обещавал насреща.
  • 5 Лъчо

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "iran akbar":

    Не зная как ще завърши този свят, но като гледам постоянно се карат раздни страни и лидери и си мерят гегите? не зная какво са предсказвали разните му пророци и гадатели, но като гледам тия ребчения аз пророкувам, че ще ядем бахура от такива неща, може и за последно да е... това е единственното, което мога да кажа. но пък, понеже вдигнаха баце и мафия праговете на пенсиите аз няма да се пенсионирам, щото бачках при разни фирми частни и не ми внасяха осигуровки години наред. тогава баце и Гоце си вееха байраците като не им дремеше, а сега се вадят светци... но светци много, малко са ни полезните... не е въпроса кой кого може да изплаши, а какво не бива да става! Определено нито Иран нито Тръмп с тези послания може да ни успокоят... Аз се страхувам даже от мишките, ако щете вярвайте. малки опасни гризачи, които ми изядоха анцузите в мазето... Ще си търся Пест Стоп дано работи! Определено и Тръмп и Техеран ме плашат с тези велики горди изказвания. Когато се карат два въоръжени лагера, можеш само да се надяваш да не се сбият и ти да не си между тях....!
  • 6 Ганю

    9 2 Отговор
    Те и Ирак бяха сила бре, ама им еваха ......! Единствената цел на САЩ И НАТО- ПЕТРОЛ. Държави където има петрол, няма да устоят. Ще ги сравнят със земята. Човешкия живот не струва нищо за тях. Важен е петрола- енергията- транспорта- икономиката- ПАРИТЕ. Мотото е винаги онова на хан Кубрат или Омуртаг беше- разделяй и владей. Следващите са ИРАН.

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ганю":

    "Разделяй и владей" е принцип на римляните. За съжаление, западните велики демокрации са го усвоили и го прилагат векове на ред по целия свят. На Кубрат е онова, което си учил (евентуално) със съчките - когато сме единни, сме по-силни. От Омуртаг е "Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като чете този надпис, да си спомня за онзи когото го е правил" - тоест, важно е какво ще оставиш след себе си.