Last news in Fakti

3 Февруари, 2017 09:55 2 035 11

USS Porter навлезе в Черно море

  • uss porter-
  • миноносец-
  • черно море-
  • сирия

Той ще участва в "Морски щит"

В Черно море навлезе ескадреният миноносец USS Porter, съобщиха от Пентагона.

Корабът трябва да провежда операции за морска сигурност. Той цели и подобряване на капацитета и оперативната съвместимост със съюзници и партньори в региона.

Миноносецът ще участва в ученията „Морски щит“. Ученията целят подобряване на оперативната дейност на участниците. В тях участват представители на 8 държави. Те започнаха на 1-ви февруари. За участие са мобилизирани 2800 военни.

„ USS Porter работи рутинно в Черно море през последните няколко години. Това показва американският ангажимент към сигурността в региона. Предстоящите операции имат за цел да подобрят оперативната съвместимост. Ние ще споделим информация и опит. Целта ни е заедно да работим за мир и благоденствие. Надяваме се целите да бъдат изпълнени.“ Това се казва в обръщение на контраадмирал Андриа Слоу. Той е главнокомандващ на миноносеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доналд Пук

    14 8 Отговор
    Дано да са се запасили с памперси.
  • 2 Тодоров

    16 7 Отговор
    От кого ни пазят ТИЯ ? И каква е несигурността в региона ? Да няма пак напълнени и о.рани американски гащи и оставки от морски офицери, както преди две години друг американски кораб съблюдаваше сигурността близо до Украйна.
  • 3 тома неверни

    7 4 Отговор
    Как от кого ни пази?

    - Руснаците ни предупреждават че има криза в Македония и трябва да се вземат сериозни мерки ,вие за гащи ми пишете !!!
  • 4 Лупи

    10 7 Отговор
    По-голям враг за България в региона от Туркия няма!След това идват САЩ и Русия, като влиянието на САЩ е в пъти по-зле за държавата, като цяло от това на Русия. А иначе в комплект с корумпирани и некадърни политици тия вредни влияния се усилват и ускоряват и така вместо за 100 ще се затрием за 50 години. Така, че новина от сорта "Американски разрушител дойде да въдвори мир в Черно море" може само да ни притеснява, защото не ние имаме проблеми с Русия, а американците и единственото дето могат да ни спечелят с присъствието си тук са само неприятности.

    Коментиран от #5

  • 5 сербез путин

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Лупи":

    Ние нямаме проблеми с русия !Това е така само че руснаците не знаят че България е суверенна държава и член на ЕС и НАТО а си мислят че сме тяхна задунайска губерния !!!

    - КОГАТО КАТО ДЕЦА БЯХМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА СИ ПИШЕМ С РУСНАЧЕТА ,ПИСМАТА ОТ РУСИЯ ИДВАХА НА АДРЕС" БЪЛГАРСКАЯ СССР"

    - КАКВО ТИ ГОВОРИ ТОЯ ФАКТ???

    Коментиран от #6, #8

  • 6 бббббб

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "сербез путин":

    Не знам с кои Русначета си си писал,но аз съм си писал с една мадама от Москва и такива неща на получател като: " БЪЛГАРСКАЯ СССР" никога не е имало.
  • 7 Kcaniba

    7 4 Отговор
    Памперси ще им пратим, нали сме партньори със САЩ!!
    Но аджаба, какво те правят тук?? Някой ги е канил ли!??
    Или впредвид кръвопролитията в Усраина, ще внесат стабилност!???
    Според мен с това , че влизат в Черно море, още повече надъхват Фашагите да обстрелват със системи "Град" градовете!!!
    Пак ще има деца инвалиди!!!
  • 8 кроко

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "сербез путин":

    Ами сигурно гледат от западните ни приятели как се държат с нас и затова и те така!
  • 9 Умирал Кузя

    1 3 Отговор
    Добре дошъл!
    Путинофилките да минат през аптеките да си вземат лекарство за жлъчките, че ще пукнат от киселини.
    Пазят ни от единствения ни вечен враг - Русия!
  • 10 Бай село

    2 0 Отговор
    До Умирал Кузя ! Не знам какво същество стои зад този псевдоним , но едно е ясно , че не е човешко ! Ако беше такова или Българин щеше да знае ,че единствения ни вечен враг ( както се изразява) , никога не е вдигал ръка срещу Българския народ! За тия , които твърди ,че ни пазят, през 1945 г са сринали Столицата ни до основи , и са избили стотици невинни Българи в това число и ДЕЦА! Така те прилагат демокрацията по света ,с оръжие в ръка ,и всички да са на колене пред тях! Този път не ни сринаха столицата , а ни сринаха икономиката , смачкаха ни честта, самочувствието, и промиха мозъците на дупедавците , които ни предадоха и ни направиха роби в собствената ни родина! Това е Американската демокрация , който я харесва нека бъде жив и здрав. Там от където са минали и продължават да минават миролюбивите Американци , след тях остава , смърт, пожар, пепел , нищета , болести , мизерия и всички негативи , които унищожават човечеството! За тях това им е гордостта и радостта , те с това живеят , с човешката нищета . Г- н Кузя , ако не беше се друсал с техните опиати , щеше да има време да прочете малко история и да разбере , кой кого пази ,и от какво го пази!

    Коментиран от #11

  • 11 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бай село":

    Ти по-добре си стой на село... Селянията е тази дето продължава да гласува за велможите на БСП-то. Такива като РОвч, Гуцанов и Курнелия дето вчера крадаха а днес говорят за промяна са ни ясни. Но на вас ви трябват точно такива демагози да ви управляват. И сега още чуваме ревове да се върнел социализЪма от такива като теб. Е, НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ...