Last news in Fakti

3 Февруари, 2017 14:29 4 329 6

Тръмп посече всички - от Иран до Шварценегер

  • доналд тръмп-
  • арнолд шварценегер-
  • сащ

Според него Техеран си играе с огъня

Тръмп посече всички - от Иран до Шварценегер - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи атаки към Иран.

„Иран си играе с огъня. Те не оцениха колко мил към тях като президент беше Обама. Аз няма да съм такъв“, заяви Тръмп в Twitter.

Той не пропусна да отправи атаки и срещу организаторите на протестите срещу него.

„Професионалните анархисти, бандити и платени протестиращи доказаха мнението на милиони, които гласуваха да направят Америка велика отново“, заяви Тръмп.

Президентът коментира и премиерът на Австралия Малкълм Търнбол. Двамата изпаднаха в ожесточен спор по време на телефонен разговор. Информациите са, че Тръмп дори му е затворил телефона. Търнбол обаче обяви президентът на САЩ като „голяма личност“.

„Благодаря на премиера на Австралия, който каза истината за нашия много цивилен разговор, за който фалшиви медии се опитаха да излъжат. Много мило!“, написа Тръмп.

„Арнолд Шварценегер свърши много лоша работа като губернатор на Калифрония и още по-лоша като водещ на „Стажанта“. Поне се опитва!“, допълни Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    9 29 Отговор
    Този не спира да плюе навсякъде и по всички. Още не може да преглътне факта, че за него гласуваха по-малко избиратели, въпреки че спечели.
  • 2 Нафарфорий

    22 6 Отговор
    Аве Пеньо, трол соросиден нали ся се води разследване срещу 8 те милиона гласували нелегално за Килъри, нищо чудно да се окаже , че Дони има повече гласове от нея, както ни лъгаха , че ще спечели бабката!!!!!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Пеньо

    4 12 Отговор

    До коментар #2 от "Нафарфорий":

    Е деде не се пени, че може инсулт да получиш. Ако тебе някой те е лъгал, че ще спечели бабката, си е твой проблем. Ти ако искаш и пари хвърляй през терасата-и това си е твой проблем. Явно не знаеш нищо за американската избирателна система. Там няма готови списъци, а трябва предварително да се регистрираш и докато дойдат изборите те проучват. Ще дочакаме изводите от разследването, но победителите стоят над това. А Тръмчо се пени, като теб, пък ти незнайно защо му правиш "мурафети".

    Коментиран от #4

  • 4 копеле

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Пенке ма много ги разбираш ма кикиморо. Тръмплина е пич и ще е добър президент
  • 5 onq s konq

    3 6 Отговор
    "Айл би бек"...само ще му каже Терминатора и повече няма да говори,отивайки да си приготви голямата пушка!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.