3 Февруари, 2017 18:07 2 576 2

Сняг падна в ОАЕ (ВИДЕО)

  • сняг-
  • оае-
  • време

На едно от най-топлите места на планетата – Арабския полуостров, падна сняг. Територията на Рас ал-Хайма (ОАЕ) побеля буквално за няколко часа. Скоростта на вятъра достигна 40-50 км. в час, а температурата на въздуха падна под 0 градуса по Целзий.

В Дубай, Абу Даби и други градове в ОАЕ заради лошото време са затворени парковете и откритите развлекателни паркове. Прогнозите на синоптиците са, че студеното време ще се задържи и през следващите 5 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфу

    5 2 Отговор
    камъни да им валят дано!
  • 2 Пол

    0 0 Отговор
    Не се плашете! Мисля, да ида при джихадистите... те оскверниха планетата. те оскверниха Човешкият род. те не се спират с молби, не се спират и не искат да се откажат от пъкленното си дело? тогава ще дойда за тях. нали казваха, че славят Алах? да, но защо убиват колят режат неговите творения, ако приемем, че той е създал човека? те са изверги. значи при тях ще дойде Зимата. Нека ходят, нека стрелят при минус 400 градуса под нулата! Ако изобщо им е до сбюрканият им "Джихад"? Ако пък решат да продължат с халифата си, оБещавам им минус 1000 градуса под нулата, където е халифата им. носовете си няма да покажат, ако изобщо оцелее някой? Е, то и други цивилизации по-модерни се правеха на недостижими.? но вършеха неправди, смърт и зло. тогава е редно, по-голямо зло да ги накаже, щом ен спират. От тях зависи съдбата им. навън не идва ли Пролетта, тук? Идва. Заради врабчетата е, не се смейте! Погледнете ги с любов и те ще пеят. те не са виновни заради човеци изверги. И не само врабчетата, а синигери, славеи2, дроздове, таралежи.... дървета, храсти. От хората зависи, дали те ще пеят? Ако хората ги ценят и обичат, ще пеят чудни песни. Ако ли не, ще си умрат в мъка. нали за Любовта пеете все? А защо не я прилагате? Джихадистите ще умрат рано или късно - това са изверги, сеещи ада на Хадес. Но и Хадес не е безсмъртен...