891 4

Кой съжалява, че е гласувал за Тръмп?

Туитър профил събира на едно място публикации, в които някой съжалява за направения от него избор на 8 ноември

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Хората понякога съжаляват за решения, които са взели и им се иска да върнат времето назад, за да променят избора си.

Макар в повечето случаи да става въпрос за неща, които идват и си отиват, понякога има решения, които оставят своя отпечатък за дълго. Тези решения са трайни и имат дългосрочни последици, които в редки случаи могат да повлияят и на околните.

Гласуването за Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ е точно такова трайно решение, с което милиони американци ще трябва да живеят през следващите 4 години, независимо колко много съжаляват за него.

Макар да не могат да върнат времето назад и да променят избора си, поне могат да обяснят и да покажат на околните, че съжаляват. Точно с тази цел, в социалната мрежа Туитър, се появи акаунт наречен "Съжалявам за избора на Тръмп".

Той е създаден, с цел да събере на едно място всички онези, които съжаляват, че са дали гласа си, а Тръмп.

Откакто профилът е бил създаден на 22 ноември 2016 г., в него са публикувани повече от 1300 поста и е бил последван от почти 190 000 души.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Слепите
  Отговор
  1 06:54  06.02.17
  Глобалисти. демократи, републиканци, Уол стриит, пентагон, средствата за масова информация, военно промишлен комплекс, университети, Холивуд,конгреса, сената, ФБАй, САиЕй, ЕйСиЕлЮ, ТОГАВА КОЙ НЕ СЪЖЛЯВА - РАБОТНИЧЕСКАТ КЛСА останала без работа! Тръмп обещава да върне работните места обратно в САЩ, да увеличи таксите на богатите, да освободи малкият и средния бизнес от ограничения, да се бори наистина с ИР, да не воюва и да не се меси на другите да живеят по своему!
 • Тръм пича
  Отговор
  2 07:17  06.02.17
  никой...ако някой може да ги вкара в ред тия чукундури,то това е той!!!😆😆😆
 • БАТЕ ЖОРО
  Отговор
  3 08:36  06.02.17
  много смешно. 1300 поста и то от целия свят. значи никой не съжалява.
 • KCANIBA
  Отговор
  4 09:18  06.02.17
  Глупаци първо гласували после съжалявали. Дони е велик той е съвременния Моисей и само той ще покаже правилния път на този луд свят.

Напиши коментар:


Публикувай