Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 15:22 1 033 1

Полицейски акции в Германия и Великобритания

  • германия-
  • полиция-
  • великобритания

Разследват се двама души, свързани с терористи в Сирия

Германската полиция е провела серия от акции в Германия и Великобритания, съобщи Sputnik.

Разследвани са двама души по подозрения, че имат връзки с терористични групи в Сирия. Информацията е от главната прокуратура в Германия. Разследвания са извършени в Западна Германия, Вестфалия и части от Великобритания.

Заподозрените са обвинени, че са подкрепяли групата Джебхат ан Нусра. Те са организирали конвои до Сирия. Самоличностите на заподозрените не са разкрити. Джебхат Ан Нусра се считаше за разклонение на Ал Кайда в Сирия. Преди време групата се отдели от влиянието на групировката. Те са захранвали групата с медикаменти и хранителни продукти.

Извършени са редица обиски. Целта е била да се съберат повече доказателства срещу заподозрените. Следствието продължава. Не се споменава в кои части на Великобритания то се е провело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 политолог

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Германската полиция е провела серия от акции в Германия и Великобритания, съобщи Sputnik. ТЪПО
Новини по държави: