1 737 15

Москва: НАТО измисля нереални заплахи в Черно море

Анатоли Стайков

Засилената активност на НАТО в района на Черно море показва, че алиансът си измисля заплахи, отвличайки се от други главни задачи и по-специално - от борбата с тероризма в Сирия. Това заяви на пресконференция говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, предаде ТАСС.

"Ако става дума за активността на НАТО в Черноморския район, за съжаление, в този случай, както и по въпросите за киберсигурността, нашите западни колеги предпочитат да се занимават с виртуални и изобщо несъществуващи заплахи", подчерта Захарова.

"Виртуални не в смисъл за наличие на заплаха във виртуалното пространство, а изобщо откъснати от реалността", каза гласът на руската дипломация

Ако НАТО смята, че главната заплаха за него идва от района на Черно море, това според мен е огромна заблуда. Всички прекрасно знаят къде сега се развиват основните драматични събития, по-специално, борбата с международния тероризъм. И няма никакъв смисъл да се измислят нови, несъществуващи заплахи, заяви Захарова.

Русия


Още по темата

 • Русия притеснена от България и Румъния

  Русия притеснена от България и Румъния

  НАТО води дискусия за разполагането на военни сили в Румъния и България. Това беше заявено от руския външен министър Сергей Лавров, цитиран от ...
  10.02.2017
  6 987
  80

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 18:06  09.02.17
  Вярно си е!!! Където няма проблеми - нато ги създава!!!

  Коментиран от #4

 • Gost
  Отговор
  2 18:12  09.02.17
  Външният министър на пропагандата говори за наличие на измислени от НАТО заплахи. Едва ли има някой нормален който да повярва.

  Коментиран от #3

 • нинова
  Отговор
  3 19:12  09.02.17

  До коментар #2 от "Gost":

  аз вярвам. не защото заплахите са измислени а защото от Козяк ни обясниха как работи НАТО!
 • а ся
  Отговор
  4 19:30  09.02.17

  До коментар #1 от "Kcaniba":

  Отвори си очите слепецо . Русия не спира да провокира и да развъжда терористи . Разполага си територията от около базите на НАТО . Само в северно море не си е разположила територията до база на НАТО , о това се обеснява с факта , че там е море . Противи се за Всичко . За майданците , за пролетарите . За Сирия се противи . Бомбандира мирни Тюркмени въоръжени само с гаубици и ПВО , мирна сирийска опозиция която се вози до магазина с танкове . Путиново безобразие. Сега взели да продават оръжие на целия свят . На които им падне . И газта си продават на които им падне . И софтуер продават на които им падне и пшеница на които им скимне . Пуууууу Руснаци

 • Кики
  Отговор
  5 20:51  09.02.17
  До А СЯ Ти казваш на черното - бяло!!! Това, което си написал би трябвало да се отнася за САЩ. Ако действително си убеден в написаното, значи си сляп като къртица!

  Коментиран от #6

 • алюуууууу
  Отговор
  6 21:05  09.02.17

  До коментар #5 от "Кики":

  Да си чувал думичката "сарказъм"?
 • фудбулис
  Отговор
  7 21:54  09.02.17
  Много русофили в нета, аман от тях. По-тъжното е,че са все под 30. Хал-хабер си нямат например, че Илия Павлов излезе от 2-ро главно с 2 милиарда долара точно, когато са се раждали. ВЕНСЕРЕМОС!
 • Кики
  Отговор
  8 22:05  09.02.17
  Така е. Илия Павлов излезе с 2 милиарда и влезе 2 метра надолу.
 • Диди
  Отговор
  9 22:12  09.02.17
  Колегата от пост 4 е абсолютно прав.Русия прави пропаганда в цяла Европа и иска да я види разпадната .

  Коментиран от #11

 • Петър Папазов
  Отговор
  10 23:16  09.02.17
  А Ся, чувал бях: Идиии густото иди и всякакви стонове но за първи път Пууу руснаци! А Ся , ти си скрита русоманка!
 • ловец на патки
  Отговор
  11 03:53  10.02.17

  До коментар #9 от "Диди":

  Прочети пак пост четвърти и ще се убедиш какъв пернат дивеч си. Човека пише със сарказъм. Публикувано във факти.бг: . Разполага си територията от около базите на НАТО Това не ти ли звучи саркастично. Ей, преливаш от мозък!
 • misli posle govori
  Отговор
  12 09:00  10.02.17
  Г-жо Захарова, ние в България, като един препатил народ, а в наши дни и поради глупостта на нашите политици, народът още дълго ще пати.Но като народ си имаме една приказка: "Който плаща, той поръчва музиката".Кой и откъде се плаща също се досещаме..
 • Кики
  Отговор
  13 09:35  10.02.17
  Плащачите ги знаем, а музикантите са ни до болка познати.
 • Карли
  Отговор
  14 22:43  11.02.17
  ЧУДЯ ВИ СЕ, ДАЛИ ИМАТЕ НЕЩО В ГЛАВИТЕ СИ, ТА ЦИТИРАТЕ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ЗАКОНА ЗА ОТБРАНАТА? МОМЧЕТА- РАЗПОЛАГАНЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПРО ДО САМИТЕ ГРАНИЦИ НА РУСИЯ, ТАНКОВИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ БАРАБАР С ПО 3-4 ХИЛЯДИ МЪРШИ ОТ СЕВЕРНО МОРЕ ПРЕЗ ЛИТВА, ЛАТВИЯ ЕСТОНИЯ,ПОЛША,УКРАЙНА, РУМЪНИЯ И НАШАТА ОБРУЛЕНА РОДИНА. СЛЕД ТОВА СЛЕДВАТ ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ НА НАТО С БАЗИРАНИ РАКЕТИ С ДАЛЕЧНО ДЕЙСТВИЕ И НАКРАЯ НА ТЯХ ЗАКАЧЕНИ ЯДРЕНИ ЗАРЯДИ, КОИТО СА НА СКЛАД В ГЕРМАНИЯ. И ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ЗАПЛАХАТА ОТ ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ПОНЕ ЗА ТОВА ЗАСЕГА ГОВОРЯТ НАТО. И АКО НИЕ СМЕ БАЛАМУРНИЦИ, ТА МИСЛИТЕ ЧЕ И РУСНАЦИТЕ СА ТАКИВА А..........................? НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЗАГРЕЕТЕ, ЧЕ НОВАТА ФРОНТОВА ЛИНИЯ Е ОТ СЕВЕР ДО ЧЕРНО МОРЕ И ОСНОВНИЯТ ТЕАТЪР НА ВОЙНА , АКО ИМА ТАКАВА ЩЕ Е В ЧЕРНО МОРЕ И НИЕ СМЕ ТОТАЛНО ИЗГОРЯЛИ С ГОРНИТЕ СТРАНИ. ТЕЗИ РАКЕТИ КОИТО РУСНАЦИТЕ ИЗСТРЕЛЯХА ОТ КАСПИЙСКО МОРЕ И ОТ ДРУГИ МЕСТА ПО СИРИЯ БЕ ЕДНА ПОДГОТОВКА ЗА ОТБРАНА И ............ ДРУГОТО ГО ОСТАВЯМ НА РАЗНИ АДВОКАТИ И ПОДОБНИ РАЗБИРАЧИ. ДАНО ТОЗИ ПЪТ ГОСПОД Е БЪЛГАРИН, ЧЕ ЖАЛНА НИЕ МАЙКА.........
 • 15 22:08  12.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай